Så.

Nu har jag slagit ihop kurslitteraturen för dagen. Känns skönt, men ändå som om jag borde plugga mer. Man kan dock inte få in hur mycket som helst på en dag. Å det är så många som säger att det är Valborg idag. Alltså gå ut och kolla på majbrasa skulle man ju gjort. Men det kommer nog inte bli så.
 
Jag känner för att bara sitta hemma och ta det lugnt. Krypa upp i sängen och läsa en bok alternativt se en film. Och självklart inte missa Biggest Looser på sjuan klockan 21 går att se det på play om jag skulle missa det. 
 
Jag tog en promenad förut här just för att få lite frisk luft mellan pluggandet. Blev en 40 minuters promenad runt området bara.
 
Nu blir det skönlitteratur för hela slanten. 
 
// Puss och Kram Jasmine

Filmer och böcker

Usch jag skulle inte kollat hur många filmer och böcker jag har som jag inte kollat/läst. Det var ett gäng. Bland böckerna har jag lånat fyra stycken av en vän, men resten äger jag ju själv och aldrig läst. Det märks att den mesta tiden man läser om dagarna går till kurslitteratur. 
 
Bland filmerna är det iaf två kanske fler som jag har sätt men inte kan säga att jag vet vad de handlar om. Det är väll sådanna filmer jag gjort något annat samtidigt som jag kollat på de. 
 
Nu ska jag ta och bara ta det lugnt fram tills halv nio då det är frukost :)
 
Å ja jag har fast and Furious 5 också men den har jag faktiskt sätt :P
 
// Puss och Kram Jasmine

Godmorgon

Godmorgon såhär på sista april. Hoppas alla får en bra dag. Man behöver inte festa och vara med ett gäng idag, prata med någon och kanske fixa middag? Eller bara en fika, eller pratstund då du får snacka av dig en stund. Eller varför inte leta upp en chatt på nätet och bara sitta och chatta en hel kväll? (tips snyggastchatten.se) 
 
Så vitt jag vet så kanske det blir bio ikväll också eller blir det bara en lugn kväll. Det är inte bestämt än vad som händer ikväll. Inget speciellt iaf, jag borde nog plugga hela kvällen. Men får se hur lång tid det tar att svara på instuderingsfrågorna idag. 
 
Jag vet bara att jag ska plugga idag och kolla upp hur många filmer/böcker jag har som jag inte sätt än. Det finns en hel del både filmer och böcker jag inte sätt/läst än. Ska bli ändring på det.
 
Men nu ska jag städa lite på rummet så jag inte känner att jag måste städa när jag sitter och pluggar. För då blir det inte pluggat alls.
 
// Puss och Kram Jasmine

Godmorgon.

Godmorgon läsare. Dagen började halv segt för ca en timme sedan. Jag ville verkligen inte kliva upp ur sängen, helst hade jag legat kvar och bara varit hela dagen kändes det som. Men nu är jag uppe och tvättar. 
 
I helgen har det inte blivit så mycket träning eller promenad. Men får väll säga att shopping rundorna på torsdag (birsta) och fredag (hudiksvall) får kallas vardagsmotion om inte annat. Och även biltvätten och däckbytet på lördagen. Det blir dock inte att jag "får" skriva upp dessa. Det var ju inte träning/promenad utöver vardagsmotionen så att säga. Inte heller har jag hållt mig från sötsakerna, det är farligt att vara hos mor och far de har alltid kakor framme. Ja de står på bordet konstant (känns det som). Nu blir det dock ändring på detta blir promenad senare idag och inge sötsaker. Ska börja på allvar igen. 
 
Nu blir det till tvätten sedan fixa lite med att packa upp riktigt.
 
// Puss och Kram Jasmine

FÖRLÅT!!!

Förlåt!!!
 
Jag har inte kommit in på blogg.se appen på telefonen så jag har inte kunnat skriva några inlägg det senaste :( 
 
Men jag har varit hemma hos mina föräldrar, det hade inte blivit många inlägg men iaf ett om dagen. Är ju bara fredag och lördag jag missat nu. 
 
I fredags var jag och P till Hudiksvall för att bara kicka runt lite kolla om vi hittade något fint, men inte då. Blev någon film.
 
Igår så tvättade vi min pärla och bytte däck. Ja jag skulle byta däcken själv. Dock kom lillebror ut och skulle vara med, så han drog åt muttrarna åt mig. Så jag bytte däcken istortsätt själv. 
 
Nu ska jag packa upp lite. Och kolla på tonårsbossen på tv3play.
 
// Puss och Kram 
 
ps. från och med imorgon får ni bättre uppdaterat igen :) ds.

Hemma

Hejsan hoppsan. Kan bara meddela att jag är hemma hos mina föräldrar i helgen. Så jag kommer inte kunna blogga lika mycket som jag gjort de senaste dagarna.

Får se vad som händer, det är inte planerat vad som kommer hända men någonting kommer väll hända.

Nu ska jag vara social med mor.

//Puss och kram Jasmine

Filmmys

Nu har PMet varit klart ett tag. Nu blir det filmkväll. Även om det blir filmkväll med mig själv så är det mysigt ändå. Får se om det blir mer än filmen jag började på igår. Det märks senare det.

Blir just nu filmen Letters to juliet. Mycket fin film om inte annat romantisktdrama skulle jag nog säga.

//Puss och kram Jasmine.

Goddagens

Klockan bara rinner iväg idag. Har inte haft tid att skriva något förens nu... Frågan är om jag har tid att skriva nu?? Svaret är nej. Jag sitter och skriver ett PM. Dock går det ju lite halvt som halvt framåt, då jag även tvättar så blir ändå massor av pauser. Tanken är att PM;et ska vara klart idag å det kommer den hinna bli, bara jag ligger i lite:)
 
På förmiddagen var jag till gymmet och körde genom hela kroppen så skönt. Får se om jag är halvt död imorgon i musklerna, vilket jag delvis ser fram emot. Gillar känslan av att ha tränat, men det märks om jag får träningsvärk eller inte. Så olika för mig.  Men som sagt var det skönt att gymma lite :) Känns delvis som att jag kommer bli ett tränings freak. Ja jag älskar att träna det kan jag inte säga emot. Men som ni kanske förstår älskar jag också sötsaker. Där av varför jag ser ut som jag gör, är ju inte precis vältränad någon stans. Lite av det ska jag råda bot på i alla fall. 
 
 
Nu ska jag sätta mig och fortsätta skriva PM så jag blir klar med det någon gång. 
 
// Puss och Kram Jasmine

Jahaja

Ja klockan är 22:15 och jag är pigg. Detta är inte normalt för mig. Jag brukar vara super trött och vilja gå och lägga mig. Har ingen aning om vad jag ska göra.
 
Å jag har verkligen ingen aning om vad jag ska skriva i detta inlägg. Kan nämna att jag tog en promenad idag som dagens träning. Imorgon blir det antagligen ett pass på gymmet på förmiddagen. Får se vad som händer, vet att jag ska tvätta imorgon iaf. :) 
 
Ne, nu blir det nog en film eller något å försöka sova sedan. Även om jag inte är trött för stunden.
 
// Puss och Kram Jasmine

Godmorgon

Jag säger bara en sak. TRÅKVÄDER!!! Det är tråkväder ute. Det småregnar och är mulet, sådant väder som man blir lite trött av. Jag gillar sol eller iaf halv sol när det är lite moln, inte när det är grått och kallt ute. 
 
 
Men nu ska vi tänka positivt istället .Det är bra att det regnar, snön försvinner ju mer och mer då. Behöver ju inte vara supervarmt för att snön ska smälta :) Och när all snön är borta så är istortsätt allt grus undan sopat. Och det knastrar inte under fötterna när man går :)
 
Nu ska jag kolla genom lite papper, sedan ta mig till universitetet för seminarium/redovisning. Efter det blir det nog en rätt lugn kväll.
 
// Puss och Kram Jasmine

Opps...

Nu blev det så att jag satte mig och fixade med blogg designen. Så ser bloggen knäpp ut när ni klickar in på den var inte rädd jag ska fixa det :P

Dagens träning.

Idag har jag varit på gymmet blev lite mer än en timme. Så skönt när det var klart, blev rätt tungt även om jag inte körde så tungt idag. Först sprang/gick jag på löpbandet i 15 minuter. Blev en liten uppförsbacke större delen. Jag är ingen springare så fick bli en snabbare gång istället. Dock så kommer jag väll igång med springandet framöver någon gång (hoppas jag). Sedan blev det styrka. Lite armar men mest fokuserat på bål idag alltså mage och rygg. 
 
Jag har iaf gjort mig en bra spotify lista :) Inte ofta jag haft så peppande musik genom ett helt styrkepass. Träning (länk till spotify listan). Det är en blandning av lite allt möjligt. Tog mig en stretch som jag inte brukar göra, känner mig alltid som om jag är klar och bara vill gå hem när jag kört klart med styrkan så jag hoppar ofta över stretchen. Jag vet att man ska stretcha. Det är såå skönt när man väl gör det. Till det blev det en annan lista jag har med massa musik jag skulle vilja göra koreografier till. :D
 
"Vacker" bild på mig när jag sitter och stretchar benen. 
 
// Puss och Kram Jasmine

Godmorgon

Morning morning. 
 
Hoppas alla är lika pigga som mig idag. Vist jag gäspade till någon gång under frukosten men nu börjar jag piggna till riktigt. Jag han med mycket igår. Så idag blir det inte lika mycket som står på listan som ska göras. Men blir antagligen ett träningspass och lite film eller något idag. Men först blir det föreläsning. Får se vad som händer under dagen. 
 
Vet inte riktigt vad jag ska skriva nu tyvärr. Det kommer fler uppdateringar idag. :)
 
// Puss och Kram Jasmine

Bakgrund

Som ni ser så har jag bytt bakgrund nu. Då jag inte gillade den andra. Dock vet jag inte hur man byter färg på den rosa texten som det står jasminejassis på får fixa det någon annan dag för det orkar jag inte hålla på att jävlas med just nu tyvärr.
 
// Puss och Kram Jasmine

Kycklingsallad med ägg och bacon

Här kommer receptet på middagen igår och lunchen idag. Kommer bli middag idag också, antagligen lunchen imorgon även.
 
 
Kycklingsallad med ägg och bacon
 

Du behöver:
 
En hel grillad kyckling (finns att köpa färdig grillad på de flesta lite större butikerna i charken)
Fetaost i olja
Isbergssallad
Gurka
Paprika
Tomat
Bacon
Ägg
 
Nu beror det på hur stor sallad man vill ha hur mycket av varje du vill använda. Jag och P brukar ta ett halft isbergssalladshuvud, en gurka, 1-2 paprikor, 1 gurka, 3-4 tomater, 2-3 paket bacon, 4-6 ägg.
 
Koka äggen så de är hårdkokta, rensa kycklingen (var inte feg rensa så du får ut så mycket kött som möjligt jag klarar det inte P får göra det), stek bacon och låt de rinna av på papper, hacka sallad, gurka, tomat och paprika. Hacka även kycklingen i mindre bitar. Blanda kyckling, sallad, gurka, tomat, paprika, hälften av baconet (krossat) och fetaosten (häll även på såsen som de ligger i). Krossa nu resten av baconet över och dela äggen i fyra klyftor och lägg på de. 
 
Nu är det bara äta och njuta :)
 
Smaklig måltid :)
 
// Puss och Kram Jasmine

Godmorgon

Åååh, säger jag bara. Idag är kroppen stel som tusan. Både rygg slutet och uppe i nacken är jag stel. Tror det var länge sedan man använde dessa muskler. Iaf på det sättet som igår, med massa dans. Om inte annat var jag lycklig som tusan igår :) 
 
Idag blir det att göra lite småsaker som står på listan ska försöka pricka av:
* Fixa en spotify lista till styrketräning
* Lägga till några bilder på fotoväggen (ni får se resultatet såklart)
* Göra lite instuderingsfrågor
* Testa programmet DIAlux
* Bestämma hur jag ska göra min receptpärm
* Fixa med "min bok" 
* Fixa designen på bloggen. 
* Rengöra smycken
 
Oj, detta är önsketänkande ser jag. Det var en hel del men det måste ju inte bli klart idag. Har ju lång tid på mig att göra flera av dessa grejer
 
"Min bok" är ett fotoalbum som jag fick av min fantastiska vän Sofie :) Som jag sätter in saker som gör mig glad och bilder lite allt möjligt lite som en ego bok. Ja jag kan vara lite ego ibland ;) Jag verkligen älskar att sitta och pyssla med den, men har inte så ofta något att sätta in. Men lite nu och då. Tack Sofie att jag fick denna :)
 
Ne jag ska väll börja med allt så jag kommer någon vart idag. 
 
// Puss och Kram Jasmine

Ååååh.

Pustar ut efter en lång dag. 
 
Dagen började med frukost som alla dagar. 
 
Men jag tog mig till IKSU som jag skrev i gårdagens inlägg och körde tre danspass idag. Skönt att det var paus mellan andra och tredje passet annars hade jag nog dött där på slutet av breaking passet. Men det var så kul :) Det märks att vanan finns kvar. Att kroppen vill dansa. Även om jag hade dansat nästan två timmar på förmiddagen hade jag massa energi kvar då. Var som att jag fick energi av passen. Egter breaking passet var jag helt slut. Länge sedan jag kände mig så slut som jag gjorde då och gör nu. Inte ofta jag kör så hårt nu för tiden. 
 
Dans är dock en träningsform/konstform jag verkligen älskar. Jag skulle inte säga att dans enbart är en träningsform, jag skulle gå bort från allt det jag tycker är det underbara med dans. Det är ju så grymt vackert, även om det bara är några steg på ett träningspass på gymmet. Ja jag är estetskadad ;) Men som jag alltid har sagt (inte så ofta nu mer): "Engång estet alltid estet"
 
Nu blir det att bara ta det lugnt klockan är ju redan mycket. Så blir snart sängen för min del.
 
// Puss och Kram Jasmine

Dagen går mot sitt slut.

Ja, då går dagen mot sitt slut. Eller iaf för mig. Jag ska ta och lägga mig och läsa hade jag tänk. Får se om jag orkar läsa något eller ej. 
 
Idag har det inte hänt allt för mycket. Städat badrummet, kollat kurslitteratur inför sommarkurserna så jag vet vart jag får tag på de. Lång promenad på ca en timme och tjugo minuter. Det var såååååå vackert väder idag :) 
 
Imorgon blir det nog att bocka av lite till på att göra listan, står en hel del på den. Men det är mest små saker som jag anser att jag måste göra så det blir gjort någon gång. Så som en spotify lista med massa tränings musik, fixa en recept pärm, fixa några bilder till fotoväggen. Saknar några bilder på väggen. Men även står det att jag ska göra lite plugg så. 
 
Men imorgon kan det bli så att jag dansar hela dagen har inte bestämt mig än, IKSU har något de kallar Dansparty lördag och söndag. Det är special danspass fyra pass på lördag och fyra på söndag. Skulle vara super kul att gå på alla. Men har inte bestämt mig än... Ska ställa klockan så jag kan bestämma mig imorgon bitti hur jag ska göra. Om jag bara ska gå på eftermiddagen imorgon eller om jag går på alla. Får se hur det blir. Som sagt skulle vara super kul. 
 
Neeeeeeeeeeeej, ser nu att det är ett pass som är fullt redan... Tur att det inte var breakingen som jag verkligen vill gå på. Jag tar och bokar nu så jag vet att jag har plats. Opps, jag bestämde mig nu tror jag... :) YEY blir massa dans imorgon iaf tre timmar :D Får känna hur jag känner imorgon om jag bokar passen på söndagen också eller ej. 
 
Bjuder såklart på tatueringen jag har på ryggen :) Älskar ju att dansa så, kanske borde gå imorgon.
 
// Puss och Kram Jasmine

Dagens outfit

Jag lovade ju lite smått igår att jag ev skulle göra en dagens outfit så här kommer den. 
 
Köpte byxorna igår på Lindex. Gillar de verkligen. Första gången jag köper färgglada jeans :) Har väll haft nå färgglada cykelbyxor eller något som yngre. Men nu har jag varit mörk för länge. Nu blir det färgens år :) Linnet är köpt tidigare på carlings skulle jag tippa på men är inte säker.
 
// Puss och kram Jasmine

Tjo

Idag har det inte hänt så mycket, plugg plugg och mera plugg. Plus en promenad till störmpilen och tillbaka :)
 
Blev en lyx middag med lövbit, potatisklyftor i ugnen samt hemlagad bea sås. Det är så kul att kunna göra Bea sås själv. Vist ibland skär den sig, men då är det bara att "laga" den ;)
 
Nu blir det sängen. Förlåt att det inte blev ett så långt inlägg idag men vet inte vad jag ska skriva...
 
Eller jag köpte nya brallor igår. Turkosa jätte läckra, kanske blir att jag lägger upp en dagens outfit imorgon.
 
// Puss och Kram Jasmine

Tisdag

Ny dag!
Nya mål!

Ja som jag nyss sa det är en ny dag. Och nya mål. Ingen dag är den andra lik. Denna dag består för mig med mest plugg. Jag har suttit och läst på UB en och en halv timme nu på morgonen. Nu blir det föreläsning och efter lunch grupparbete :)

Får se om jag tar mig tillbaka till UB efter middagen eller inte. Då jag inte alls blev klar med läsningen nu på morgonen. Men får se hur det blir kanske sätter mig imorgon bitti istället och tar lång promenad ikväll. Jag har ingen aning hur jag väljer senare. Men finns iaf olika alternativ att välja :)

Nu föreläsning.

// Puss och kram Jasmine

Dagens träning/promenad

Idag blev dagens promenad direkt efter film/föreläsningen på universitetet. Jag skulle egentligen suttit och läst lite kurslitteratur på bibblan men någon hade hinnit före mig och satt någonstans och läste den. Så jag tog mig istället en längre promenad hem än vanligt. Det brukar ta ca 15 min eller något att gå till universitetet. Men promenaden blev en hel timme :) Jag tog och trotsade regnet. Såg nog ut som en blötkatt när jag kom hem, eller så mycket regnade det inte....

Promenaden var väldigt skön iaf :) Jag ska nu igen börja med att träna på något sätt varje dag, är det då en promenad en dag så är det också träning. Men gymmet blir det snart igen också, saknar det. Dock vill jag känna att jag är frisk igen innan jag tar å kör slut på mig själv på gymmet. Vill inte göra så jag blir sjuk igen pga att jag börjar träna hårt igen för tidigt. 
 
Bilden är från en annan dag jag tog promenad. Det ligger ingen snö på vägarna nu utan det är mer vatten nu...
 
// Puss och Kram Jasmine

Morron!

Godmorgon!

Hoppas alla får en bra dag :)
 
Jag lovade ju igår kväll/natt att jag skulle fortsätta skriva inlägget så får bli det nu. Jag och två flickor i korridoren tillbringade kvällen tillsammans med att kolla på mästarnas mästare och bygga puzzel. Vi hade jätte trevligt :)
 
P bakade en morotskaka och jag bakade paj då jag inte är förtjust i morotskaka. Jag tänkte skriva ner receptet på pajen.
 
Små Chokladpajer med hallon och blåbär
 
Ingredienser till 4 små pajer:
 
100 g Margarin
2 dl vetemjöl
1 dl havregryn
1/2-1 dl socker
2 tsk vaniljsocker
3-4 msk kakao
 
Ca 2 dl frukt och bär (jag använde hallon och blåbär)
 
Gör såhär:
 
Sätt ugnen på 175 grader. Blanda ingredienserna till en grynigmassa på samma sätt som du gör till en smulpaj. Om du inte tar kakaon blir det en vanlig smulpajs deg istället. 
Lägg nu bären i dina småformar, du kan välja att göra en vanlig smulpaj av degen och använda dig av en normalstor pajform. Ställ in i ugnen och låt stå där i ca 15-20 minuter tills pajerna/pajen ser klara ut. Syns inte så bra när det är kakao i degen. 
 
Servera varma antingen med eller utan vaniljsås/vaniljglass eller något annat du tycker är gått till paj.
 
Smaklig efterrätt!
 
 
 
Jag har ingen aning om varför de två sista bilderna inte ville ställa sig upp och bli på rätt håll :( De är på rätt håll i datorn :/
 
Nu ska jag ta och göra mig klar för en dag på universitetet. 
 
// Puss och Kram Jasmine

Söndag

Nu är det väll dags att säga godnatt. Jag har tre minuter på mig att skriva detta inlägg innan klockan slår tolv. Så blir snabbt ;) skriver mer imorgon bitti.

Idag har det inte hänt så mycket handlat och pluggat samt haft en trevlig kväll med två vänner i korridoren. skriver mer imorgon bitti som sagt. Natti natt massa kramar.

// puss och kram Jasmine

Så vad hände.

I förra inlägget skrev jag vad som var planen för idag. Långt ifrån allt är gjort men som sagt jag har mer tid på mig att läsa alla texter än vad jag ger mig själv. Så här nedan får ni en uppdaterad version av listan.
 
Planen för idag är:
[x] Läsa boken Hinduismens heliga skrifter (kurslitteratur läste klart den nu innan)
[x] Läsa Darsan (kurslitteratur)
[ ] Läsa två kapitel i Det månkulurella Sverige (kurslitteratur)
[ ] Läsa två artiklar (kurslitteratur)
[x] Städa rummet (påbörjat detta men inte klar lite damsugning och plockande i ett skåp ska också göras innan kvällen)
Om jag hinner/känner för det:
[ ] Spela Sims 3 
[ ] Läsa lite i boken Vampyrernas historia (håller på att läsa på kvällarna som ett avbrott till all kurslitteratur och pluggande) 
 
Det kommer inte bli mer pluggande idag. Får ta artiklarna och de två kapitlen imorgon. Sims blir det inte heller, kände för det tidigare men inte lägre. Men antagligen blir det lite läsning innan jag ska lägga mig. Det blev även så att jag ätit, idag blev det Chili con Carne ala Jasmine ;) Och sätt på Eva och Adam har jag även gjort.
 
Nu blir det en dusch å sedan gosa upp mig i sängen å se en film. Filmen är inte bestämd än, men det lutar mot en romantisk komedi eller liknande. Eller bara se klart på Eva och Adam som jag påbörjat. Så glad att jag hinner med att se film som jag älskar. Film har ju lagts åt sidan väldigt mycket under tiden jag hade VFU. Jag är en filmnarkoman för de som inte vet, men det går i perioder det också som allt annat. 
 
// Puss och Kram Jasmine
 
ps. Ni får kommentera och ställa frågor också. ds.

Vaknade sent!!!

Det verkar som att kroppen verkligen behövde en sovmorgon idag. Jag vaknade inte förens vid halv 11. Och jag brukar vakna runt 7-8, men har ju varit sjuk så kroppen vill kanske återhämta all sömn den missat ;) Å jag sover ibland till runt 10 på helgerna så super konstigt är det inte. 
 
Idag händer det nog inte så mycket, mer än pluggande och städande. 
 
Planen för idag är:
 
[x] Läsa boken Hinduismens heliga skrifter (kurslitteratur läste klart den nu innan)
[ ] Läsa Darsan (kurslitteratur)
[ ] Läsa två kapitel i Det månkulurella Sverige (kurslitteratur)
[ ] Läsa två artiklar (kurslitteratur)
[ ] Städa rummet (påbörjat detta men inte klar lite damsugning och plockande i ett skåp ska också göras innan kvällen)
 
Om jag hinner och känner för det:
 
[ ] Spela Sims 3 
[ ] Läsa lite i boken Vampyrernas historia (håller på att läsa på kvällarna som ett avbrott till all kurslitteratur och pluggande) 
 
Får se om jag hinner med att läsa allt och städa och sådant. Kan bli att jag fortsätter med pluggandet imorgon också. Allt ska ju inte bli klart idag liksom om man ser till när vi har tenta och seminarium.
 
 
// Puss och Kram Jasmine
 

Tips!!!

Ett tips till er alla. Försök inte pierca er med en gaffel i läppen. Å detta på grund utav att det gör ont. Och ja jag testade det, men det var inte meningen. Jag skulle ju bara äta det som fanns på gaffeln men var lite för snabb :P
 
Det onda gick över rätt snabbt som tur var :) 
 
Inte hänt allt för mycket idag. En promenad till skolan för att lyssna på föreläsning idag hade den temat Introduktion till Buddismen. Jag gillar verkligen Hinduismen och Buddismen de är de religionerna jag har så lite kunskap om sedan tidigare. 
 
Nu ska jag ta och krypa till kojs krama kudden och sova.
 
// Puss och Kram Jasmine

Sjuk?

Jag har inte skrivit på över en vecka nu. Men det beror faktiskt mest på att jag varit sjuk och på så sätt inte orkat skriva. Hade jag skrivit hade det bara handlat om hur dålig jag kände mig. Känns så mycket bättre nu :) Dock så gick min datastol sönder idag. Eller iaf grejen som man kan ställa in stolens höjd med. När man sätter sig ner när den är på högsta så glider man som ner till lägsta nivån. Lillebrors stol började så för någon vecka sedan, så det är inte bara min stol som håller på så (vi har likadana).
 
Men som sagt jag har varit sjuk. Förkylning och en hämsk hosta. Missade två föreläsningar för att jag seriöst inte orkade ta mig till skolan för att gå på föreläsningarna. Inte ofta jag missar skola när det är skola och jag är hemma och inte har något speciellt jag måste göra så som möten eller att jag ska någonstans har missat föreläsningar för att åka hem till Ramsjö. Men jag missar inte de med vilja å bara sitter av tiden hemma. Kan även hoppa över föreläsning för att jag känner att jag måste plugga till något istället för att sitta på föreläsning å bara låta tiden gå.
 
Nu ska jag ta tag i bloggen igen. Förändringen jag gjorde senast är jag inte nöjd med så kommer ändras snart igen då menar jag bakgrunden jag har nu. Har ni några förslag är det att säga till. 
 
Dock nu ska jag sätta mig och läsa massa kurslitteratur, har inte blivit så mycket läst när jag varit sjuk.
 
Bild från Instagram när jag inte mådde allt för bra ;)
 
// Puss och Kram Jasmine

Hemma

Nu har jag varit hemma i Umeå sedan igår runt 16 tiden :)
 
Det är super trevligt att vara hemma, men det känns inte om hemma längre. Detta är mitt hem ett rum på 19 kvm. Dela kök med andra människor.
 
Nu ska jag se på en film å tvätta...
 
// Puss och Kram Jasmine

Jasminejassis

Film, musik, konst, utbildning och annat i min vardag.

RSS 2.0