Sommar??

Nu vill jag att den riktiga sommaren ska komma.

 

Bara för att få lite sommar känsla testade jag nyss mina tre fantastiska klänningar, två av de gillar jag mer än den tredje. Men de beror nog mycket på att den är ca 15 centimeter längre än de andra två. Man får ett helt annat självförtroende när man klär på sig sina sommar kläder, så gäller det iaf för mig. Eller bara man klär upp sig lite fint. Kan räcka med att man vet att man har snygga underkläder så får man ett annat självförtroende. Tror att kroppen automatiskt känner av när man känner sig snygg. Ja jag kan tycka jag själv är snygg vissa stunder. Och jag hoppas alla andra där ute också kan tycka att de själv är snygga vissa stunder.

 

En av klänningarna jag testade var min studentklänning som används inte bara på studenten utan andra tillställningar också. Den är inte klassiskt vit. Utan rosa :D

Min bästa kompis födelsedags fest ifjol.

Glad student :P

 

Har inga bilder på de andra klänningarna då de inte kommit till användning än...

 

// Puss och Kram Jasmine

Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.

Hehe, en lite rolig dag för dag uppgift. Skriva om hur min reaktion blir när jag ser mig själv i spegeln.

 

Den är nog inte så annorlunda imot för andras. I vissa vinklar tycker man väll inte alltid om sin kropp, men i vissa älskar man sin kropp. Jag kan inte säg att jag någonsin avskytt det jag ser i spegeln.

 

En gång blev jag rädd för mig själv. För er som sätt föregående inlägg så ser ni när jag var utklädd till vampyr, inte de enklaste att se sig själv i röda linser. Var sjukt läbbigt.

 

Jag brukar säga, "för att kunna älska andra måste man älska sig själv först". Och det håller jag i. Vist jag vill ändra saker med mitt utseende, men det kanske kommer en dag då jag ser exakt den jag själv fantiserar om att jag är i spegeln. Men då finns det nog ändå något jag vill ändra. Man ska leva i nuet...

 

// Puss och Kram Jasmine

Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.

Hehe, denna är lite rolig... Men undra vilken bild jag ska välja, de kommer bli fler än en bild...

 

The studio

Vet inte varför väjningspliktsskylten serut som den gör på bilden :P

Fest med tema Film/serie... Me as a Vampire ;)

 

// Puss och Kram Jasmine

Dag 20 – Min favorit film.

Det måste nog vara filmen "Prinsen och Jag", den är en av de filmerna jag kan se om och om igen utan att tröttna på. Den handlar om Prins Edward och Paige. Edward är kronprins av Danmark och är trött på att alla reportrar och sådant alltid hänger efter honom så han bestämmer sig att åka till Wisconsin (USA) och börja på college. Där träffar han den läkarstuderande Paige och de får en lite rolig men ändå allvarligt förhållande.

Om man gillar lite romantik så ska man definitivt se denna film.

 

 

 

// Puss och Kram Jasmine

Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.

Här kommer bilden på de jag köpte senast...

 

Alltså mina inlines :D

 

Jag hade inte åkt på ca 6-10 år åsså tar jag å skaffar mig ett par nya. Detta köp gjorde jag i fredags. Och utöver mat har jag inte handlat något mer värt att visa. Jag har åkt två gånger sedan jag köpte de, lite vingligt men jag kommer framåt...

 

Nu ska jag ta och pallra mig till skolan å fixa med sista skoluppgiften, hoppas den blir klar :P

 

// Puss och Kram Jasmine

Dag 18 – Vad jag åt idag.

Dagen började med en kopp te, två mackor med skinka och ost, lite yogurt ;)

 

Lunch blev det hemma gjord bagett och äppelbitar. Som jag intog under en picknik i solen efter en kort inlinestur (fick ju åka inlines tillbaka med :P )

 

Middag ungs potatis, karré bit, sallad och beasås

 

Jag är inte duktig att knäppa kort när jag ska inta ett mål :P

 

// Puss och kram Jasmine

Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.

Jag tänkte på denna hela dagen igår... Och jag har nog kommit fram till att jag inte vill byta liv med någon för en dag. Jag trivs med mitt liv, jag gillar mig själv. Varför skulle jag vilja byta liv? Vist skulle man vilja ha mer pengar för en dag, men det är inte allt här i världen. Jag kan inte säga vem jag vill byta liv med, det kom inte upp ett ända namn igår, inte nu heller. Tyvärr...

 

// puss och kram Jasmine

Dag 16 – En bild på mina/mitt syskon.

En bild på mina syskon... Då jag anser att jag ej bör lägga upp bilder på mina syskon här pga att de kanske inte vill att jag gör det, så kommer jag inte lägga upp bilder på de. Ni får bli arga eller vad ni vill. Men kan säga såhär, har två bröder en storebror på 26 år och en lille bror på 17. Två helt fantastiska bröder på sina sätt.

 

Jag kommer ist lägga upp bild på fyra andra krabater som bor hemma hos mina föräldrar, alltså våra katter. En är min, en är min storebrors, en min lille brors och en min mors.

 

Busan dock när hon var lite yngre...

Lakrits-från i sommras.

Lilla Gumman, sååå söt :)

Sist men inte minst Herkules :)

 

// Puss och kram Jasmine

 

Dag 15 – Någonting jag ångrar.

Något jag ångrar... Svår fråga man ångrar väll lite saker nu och då. Men inget stort jag kan komma på nu för tillfället :/ Men jag ångrar att jag inte sökte till danslärarutbildningen på engång efter gymnasiet. Men om jag hade sökt och kommit in så hade jag aldrig fått träffa alla härliga människor som bor här i Umeå.

 

Detta dag för dag inlägg blev lite litet :/ Om jag kommer på något mer under dagen så säger jag till :)

 

// Puss och kram Jasmine

Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.

Då blir det en bild på mig från ett år sedan... Eller det blir två bilder...

 

Egobild med min Iphone på funktionen att knäppa kort på sig själv och samtidigt se bilden...

 

Några dagar äldre bild då den är tagen på the studio i Umeå i mars någon gång.

 

// Puss och Kram Jasmine

Resan

Nu är det ett tag sedan jag skrev igen men det beror på att jag varit i Falkenberg med en vän. Vi träffade hennes mor och syskon. Vi gjorde en resa till Ullared, jag köpte två klänningar, två linnen, två tjockare tröjor, en bikinitop, sängkläder, två serier m.m. Lite allt möjligt alltså.

 

Liseberg gjorde vi på onsdagen lite regningt, men inga köer till någon attraktion. Mer än en av de som vi fick vänta ca 5 minuter på. Nästan inge folk över huvudtaget. Väldigt skönt. Blev balder några gånger, kanonen, flume ride säkert över 10 gånger ;) Vi hade väldigt roligt kan jag bara säga :)

 

På torsdagen tog vi en prommenad och gick till Vallarnas friluftsteater. Där Stefan och Krister gjort istortsätt alla sina sommar föreställningar. Det var lika vackert i verkligheten som på film.

 

 

Resan hem kändes super lång då vi åkte från ca 6 - 20 :P

 

// Puss Och Kram Jasmine

Hej igen. Nu är jag i Falkenberg :) igår kväll satt vi och bara tog det lugnt. Idag blir det Ullared. Skriver mer senare. Resan gick utmärkt igår iaf inga förseningar eller så :)

//Puss och kram Jasmine

Snabbtåg

Snabbtåg är inte min grej efter en lite stund så är jag lite yr och huvudvärk. Men de går aningens snabbare så ett plus faktiskt.

Resa håller på fortfarande, nu mellan Sthlm och Gbg. Vi hade ca en timmes paus i tåg åkande mellan de två tågen. Då blev de träffa Anton på stationen och äta lunch. Subway :)

Nu ska jag ta det lugnt tills resan med detta tåg är över så man inte blir yrare i huvudet. Föresten fortsättningen på hungerspelen alltså fatta eld, verkar vara bra iaf de kapitel jag läst hittills.

Bild från resan ingår med men det var första tåget. Vet ej vart.

//Puss och kram Jasmine

Flyg i väg, flyg i väg.

Då var man påväg ner till Falkenberg. Klockan är ca fem och vi har inte kommit längre än Långsele, inte konstigt då vi inte åkte för så länge sedan. Resan startade vid halv ett tiden. Rubriken kan förvilla och göra så man tror att jag åker flyg ner, men åker tåg. P sitter på sätet bakom och jag tror hon sover.

Resan kommer ta ungefär hela dagen vi är framme i Fbg ungefär vid sex tiden i eftermiddag om vi har tur.

Blir att byta tåg i Sthlm, där vi även ska få träffa Anton en snabbis mellan bytet :) Inte så ofta man träffar på honom nu för tiden.

Tänkte lagt en bild i detta inlägg men kan bli rätt tråkigt att se skog. Ni kanske får se en bild senare.

//Puss och kram Jasmine.

Dag 13 – Mitt drömbröllop.

Oj, skall man ha tänkt på hur man vill ha sitt drömbröllop redan?

 

Nåja, lite önskningar har man väll. Jag vill ha ett kyrkbröllop, vist det skulle vara hur vackert som helst att gifta sig utomhus, men kyrkbröllop är även de väldigt vackra. Både brudtärnor och machalkar ska finnas. En man i svart vid altaret när jag går fram i min vita klänning, ev kanske någon svart detalj på klänningen. Självklart rådfrågar man allt och alla hur allt ska vara hur man ska gå klädd, vad finns för traditioner i min släkt, i min mans släkt. Det är inte så att jag har någon stor önskan till bröllop, man får se i framtiden om det blir ett eller ej. En fråga jag tänkt på när jag tänker bröllop är "skall jag dölja tatueringen, eller ska den få synnas?" Kommer aldrig fram till ett bra beslut men men.

Som sagt detta är bara spekulationer på hur jag vill att ett bröllop ska vara för mig.

 

Bild på en snygg bröllops klänning med svarta detaljer :)

Bild tagen från bröllopstorget.

 

Ps. Jag kommer antagligen inte lägga upp så många dag för dag på bloggen nu, för att jag kommer åka bort en vecka till Fbg med min vän P. Kan bli vanliga inlägg, kan även bli dag för dag, det märker vi.

 

// Puss och Kram Jasmine

Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.

En bild på ett ställe jag varit på. Detta är en bild på Loka Brunn. Det är idag ett hotel och spa. Men har tidigare varit hälsospa grej, då flera trodde att Loka brunns vatten gjorde människor friska. Jag vet inte om det är sant. Men jag var iaf här sommaren 2010 och gick en bartenderutbildning.
Bild tagen av mig, den är inte redigerad på några sätt.
// Puss och kram Jasmine

Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.

Oj, hur ska jag kunna svara på denna fråga? Jag vet inte änns själv om något ororar mig just nu faktiskt. Livet går per automatik, skolan går bra, relationerna är väll si å så. Men har inget som oroar mig speciellt tyvärr. Ni hade nog velat höra någon lång utläggning om något. Det blir det ingen då jag inte vet. Känns super dumt att säga det, men så är det.

 

// Puss och Kram Jasmine

Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.

 

Fråga mig inte varför jag plattade håret... Jag ansåg nog att det var dags för de igen, å så blev de inte som jag tänkt mig :P Men det är iaf detta jag har på mig idag. Och den är tagen idag då det är en bild på mig idag ;)

 

// Puss och Kram Jasmine

Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.

Denna bild har vissa säkert sätt tidigare, men det är en bild på mig och min bästa vän Sofie :)

 

 

// Puss och Kram Jasmine

Sista april

Måste bara få berätta detta, vist det kan vara å skryta(ist säg till mig)... På sista april var jag hemma hos mina föräldrar och jag, pappa och lillebror bestämde oss att köra lite luftgivärsksytte. Vi tog fram pricktavlor åt oss alla och vi bestämde att vi kör tre skott var sedan kollar vi på tavlorna som inte stod allt för långt bort ca 10-12 meter bort eller något.

 

När vi väll går fram så är det bara en av oss som fått en 12 poängare. Men denna person har inte ens träffat tavlan de två andra skotten. Å gissa vems tavla de var (A)... Klart det var min tavla annars hade jag inte änns berättat detta. Till min stora förvåning hade jag lyckas träffa tavlan bara en gång? Å det var en 12a. Jag brukar ha runt 3-10 på alla skott. Vad hände??

 

 

Visar någon bild från grillen och sedan några från majkasan inne i byn. Vi startade inte vår egen då det blåste så...

 

Denna bild är tagen också den sista april men något tidigare på eftermiddagen, när jag och P gick till farmors gamla stuga och kollade lite. Såå vackert är det :)

 

Ps. det är några som frågat vart jag fått skorna jag har på mig i förra inlägget. De kommer från ICAMAXI, de är i barnstorlekarna... Ibland har man tur att man har små fötter... Ds.

 

// Puss och Kram Jasmine

 

Dagens skor

Dagens skor :)

Hoppas det går att kommentera för de som vill. Mitt andra iPhone inlägg.

Boda borg

I tisdags alltså första maj var jag med min lille bror och min kompis P till Boda borg i Torpshammar och hade super roligt. Boda borg är lite som fångarna på fortet, men man gör allt som ett lag och det är inte bara ett rum man ska klara av utan mellan 3-5 rum man skall klara av för att få stämplar. Vi fick 7 stämplar av dagens 19 tror jag det var. Vissa banor är väldigt svåra på tre personer vissa är svåra om man inte är ett jämt antal. Men vi hade en toppen dag kom dit när de precis hade öppnat och åkte därifrån en halv timme innan de stängde.

 

På onsdagen hade jag blåmärken över hela vänster benet och några på höger benet. Jag får väldigt lätt blåmärken, men att slå i som man gör på Boda borg gör man inte i vanliga fall. Och träningsverken man hade på onsdagen är svår att förklara, varenda del av kroppen hade träningsverk på ett eller annat sätt :P

 

Bilden hittad på google

 

Nu måste jag göra mig i ordning för att gå till skolan/universitetet.

 

// Puss och Kram Jasmine

Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

Åååååh, denna var ju lätt att svara på :)

 

En dålig vana jag har som jag önskar att jag inte hade är att äta så mycket sötsaker. Jag faller ofta för frestelsen. Dock tycker jag inte det är så gott när jag väl äter de jämt, så det är något jag måste jobba bort. Vilket går sådär... Går bra på skolan, men sedan kommer man hem till sina föräldrar, där är det fika minst en gång om dagen. Sedan har de godis för jämnan där. Vist man skulle kunna låtabli att äta något, men det blir som per automatik att man börjar. Nu till sommaren så ska det bli ändring på sådant. Solens strålar är lika tillfredsställande ju :P

 

En kladdkaka jag och P gjorde på alla-hjärtans-dag. Vi bakar ofta, men inte alltid kladdkaka...

 

// Puss och Kram Jasmine

Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

Om jag fick 1 miljon skulle jag:

 

*Betala av csn.

*Hjälpa mor och far med lån.

*Åka till Australien med några vänner och upptäcka landet.

*Ta med familjen på en resa till Nya Zeeland (vilket mor pratat om att hon vill)

*Kanske skaffa mig en lägenhet.

 

Så svårt att säga vad man skulle göra. Kanske så att jag inte alls skulle göra något med pengarna utan spara de tills jag verkligen behöver de. Vem vet?

 

// Puss och Kram Jasmine

Dag 6 – Typ av killar jag faller för.

Oj, vilken svår... Vilken typ av killar faller jag för? Hm, killen ska ha humor, trevlig, hjärtar på rätta stället. Jag försöker falla för insidan och inte för utsidan. Då det är insidan som räknas, men vist kollar man på hur killen ser ut. Det kan jag inte säga att jag inte gör. Men de få killar jag haft har varit väldigt olika i utseendet, men rätt lika på insidan. Jag har länge sagt att killar i arbetsbyxor är snygga, men tänkte här om dagen. Tänk om jag hittar en kostym nisse...

 

Jag följer mitt hjärta när jag väljer killar, finns inget speciellt jag faller för inget jag märkt hittills iaf.

 

heath ledger

Bild på killen jag tycker är/var sjukt snygg. Heath Ledger ;) Dock är han död nu :(

 

// Puss och Kram Jasmine

Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

Pengar! Är det ett rimligt svar på denna fråga?? Hm, kanske inte. Jag gick till Ica för ca 20 minuter sedan, jag gick raka vägen fram till ölkylen och tog en Carlsberg 3,5. Så det är nog det jag vill ha mer än något annat just nu tyvärr. Jag dricker väldigt sällan men ibland blir man sååå sugen ;)

 

// Puss och Kram Jasmine

Jasminejassis

Film, musik, konst, utbildning och annat i min vardag.

RSS 2.0