Mys

Nu sitter/ligger jag på den plats som har varit mitt hem i ca fyra somrar och de gånger jag varit hem till mina föräldrar. (Inte när jag haft vänner med mig för då har vi sovit i en av stugorna eller husvagnen) Jag ligger alltså i soffan i tv- rummet, har sommartid sovit på en typ resesäng eller vad jag ska kalla det. För att tillägga så tillbringade jag årets sommar i Umeå den större tiden.

Men alltså detta känns väldigt mysigt, ha den stora tvn igång tills man vill lägga huvudet på kudden å somna. Känns som hemma på något sätt.

Ne borde nog sova nu så jag orkar med morgon dagen. Natti natt.

//Puss och kram Jasmine

Ps bilden är tagen i somras när jag å P var å kollade på totempålen som står en bit från mina föräldrars gammal hus :) ds.

Framme

Då har man varit framme i Ramsjö sedan halv tre tiden. Nu sitter man å bara tar de lugnt efter en resa till Ljusdal en snabbis med pappa.
 
När jag nyss skulle hämta lite grejer i bilden var det kallt i luften, är nu runt tre miunsgrader ute. Halvt stjärnklart, det var en del moln som gjorde att det var helt stjärnklart. Ligger lite snö på backen så det knastrar under fötterna när man går. Såå mysigt...
 
Nu blir det snart att kolla på "Hela Sverige bakar" :) Jag gillar det verkligen, man får nya idéer om vad man ska baka för något i framtiden. 
 
// Puss och kram Jasmine 

Plugg plugg plugg

Det är inte ofta jag känner för att plugga längre :( Men man måste ju... Dock sitter jag å spelar SongPop hela tiden istället... Vad ska världen ta vägen med mig??
 
Ja imorgon bär det av till vackra Ramsjö igen. Fira lillebror nu när han fyller år :)
 
Jag ska försöka få lite bilder på det vackra byn denna gång också... Ska i största allmänhet bli bättre att ta kort, bloggen saknar i högsta grad bilder (tycker jag), men jag kan inte anse att min vardag är något att fotografera...
 
// Puss och Kram Jasmine

:)

Idag gick jag upp super tidigt för att gå till skolan så jag var där å kunde läsa en bok på bibblan innan någon annan han dit å sätta sig å läsa med den. Tog inte allt för lång tid att läsa igenom de delarna jag skulle. Men man blir trött av att gå upp tidigt å sitta å läsa i runt två timmar utan stopp. 
 
Fortsättningen på dagen var rätt lugn, fixade lite med en teckning :) Hoppas den blir bra (ni får se den när den är klar och överlämnad till personen som ska få den av mig, säger inte vad den föreställer eller är till just nu).
 
En snabbis på Ica Maxi å handla LITE å de var inte mycket denna gång, mjölken var typ slut då måste man handla. Efter den goda middagen bestående av kyckling, ris och hemma gjord beasås så blev det sagan om ringen med P :) Middagen var också med P :D Är så grymt glad för att jag har dig P, livet hade kännts tomt utan en vän som dig :)
 
Nu blir det deremot sängen...
 
Natti natt och sov gott allihopa :)
 
// Puss och Kram Jasmine

Jahap

Ja, nu sitter man här igen. Och inser att man inte har skrivit i bloggen på en vecka snart. Jag vet inte varför jag har blivit så dålig på att skriva inlägg. Saknar den tiden då jag hade ett inlägg om dagen. Men de är ett tag sedan nu. Men de är en hel del i skolan. Så man sitter å pluggar eller bara sitter å slappar på internet när man är klar med det. Man missar liksom ikonen BLOGG.SE som står typ i ögonhöjd. Men men får ta å försöka bli bättre. 
 
Frågar åter igen: Finns det något speciellt ni vill läsa om i min blogg? Är det några frågor till mig ni vill ställa? Frågestunden senast jag skrev om fick jag inga frågor å då är det svårt att svara på de...
 
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om i bloggen.

Puss och Kram Jasmine

Plugg

Plugg, plugg, plugg, mera plugg. Och plugg kommer det att bli. Om en stund blir det att gå till UB med P och sitta där och läsa kurslitteratur :) 
 
// Puss och Kram Jasmine

Sims

Sims here I come :D 

Hej

Hej som ni ser har jag nu ändrat bloggens utseende, jag var rätt less på den andra. Så nu ikväll har jag suttit och försökt fått till den som jag vill ha den och jag har nu lyckats :D Jag gillar den verkligen. Är det något jag borde förändra så säg till, jag vill ha allas åsikter. 
 
// Puss å Kram Jasmine

Tjo

Tentan är nu skriven å klar. Får se om ca 15 arbetsdagar hur det gick. Klarade jag mig eller inte. Om inte finns det något som heter omtenta som är tur ;) 
Nu blir de snart en sväng på ICA sedan spela SIMS 3 Övernaturligt. plus alla andra spel som kommit till Sims 3 har alla utom ett upptäckte jag här om dagen. Saknar det senaste prylpaketet Kate Perry eller något heter det. Tror inte jag kommer införskaffa det faktiskt.
 
// Puss och Kram Jasmine

Plugg

Hej hej, nu är det paus i pluggandet. Lunch men efter det blir det att fortsätta och plugga. Imorgon är det tenta får se hur det går. Hoppas den inte är så maffig som man sitter å fantiserar ihop. Men den som lever får se (jag kommer leva å se det).

När tentan är skriven imorgon ska jag sätta mig å spela Sims tror jag. Inte spelat på ett tag nu. Fick det nyaste spelet av bror i födelsedags present men bara spelat lite lite för att se vad som händer typ.

Nu äta klart sedan plugga.

// puss och kram Jasmine

Opps

Opps ändrade det stora felet jag irriterat mig på med min blogg design. Förut har vissa bilder varit större än själva inläggs sidorna, men nu får alla bilder plats väldigt bra :) Bara att jag funderar på att göra om mer på designen nu, men får se hur det blir. Kan hända i veckan eller till helgen eller ja nästa vecka eller bara någon gång i framtiden.
 
// Puss och Kram Jasmine

Kanelbullens dag

 
Idag är det Kanelbullens dag. Inte för att man någon sin firat detta på något speciellt sätt. Vist har man tagit och ätit en kanebulle på denna dag, så det blir antagligen det iår igen.
 
Det som kommer hända idag är att jag ska om ungefär en timme ta mig till MB och sitta där och plugga med några från klassen. Har tenta på lördag så måste plugga en hel det så man kan allt inför det. Får se hur det går :) 
 
Jag ska någon gång fixa utseendet på min blogg igen då den inte är riktigt som jag vill. Men får se när det blir.
 
// Puss och Kram Jasmine

44. Kogänget

 
Nummer 44 är som sagt Kogänget. Jag hade sätt delar av den innan men verkligen inte hela. Den är lite underlig då jag känner att jag är lite för "gammal" för att förstå tjusningen med den. Vist handlingen är bra men kor är inte min grej tror jag :P Svårt att förklara, men om man nu ska se alla 50 (snart 53) filmerna så är det bara att ta å se denna också. Intressant handling som sagt. 2 av 5 skulle jag säga.
 
// Puss och Kram Jasmine

Hej

Hej igen människor. Som jag sa i förra inlägget har jag varit super dålig på att uppdatera min blogg den senaste tiden ca 1,5 vecka eller något. Det beror på mycket i skolan och mycket annat i vardagen.
 
Så jag ska berätta lite vad jag gjort: först hem till mor och far för att fira min födelsedag. Jag var där inte helgen som var nu utan helgen innan. Hade det väldigt trevligt i lilla Ramsjö, körde min lille bror flera gånger fram och åter till "byn" och fixade min kostym till födelsedags festen som var nu i helgen. Men också tog jag denna härliga bild en kväll. 
Ramsjö är att för vackert ibland :) 
Ja sedan kom jag hem till Ume igen, var skola se film med vänner som stod på menyn. Torsdags firade jag min födelsedag med några vänner bara lite lunch å fixa på det. Fick en super söt "Shnooks" av P (har velat ha en när jag sätt i butikerna... Den jag fick heter "Moopsi" enligt företaget och nu mer enligt mig :)
 
Och det som mer har hänt när jag inte skivit är att jag firade min födelsedag lite mer på lördagen denna gång genom att göra en pirat fest Arrg ;) 
Självklart var jag piratkapten, vad annars skulle jag vara?? Tatueringen på min vänstra handled är bara en "gnuggis" så var lugn jag har inte tänkt göra ett ankare på min handled.
 
Inte så mycket mer har hänt faktiskt...
 
Nu håller jag på att uppdatera mobilen och jag ska ta och plugga en stund. Läsa lite i en bok som vi ska ha läst till varje föreläsning men jag har inte haft den förens nu så får läsa i efter hand. 
 
// Puss och Kram Jasmine

FÖRLÅT!!!

Förlåt att det är över en vecka sedan jag skrev nu. Jag har inte haft något intressant att skriva om. Men det som hänt är att jag har varit hem till Ramsjö, fyllt åt och haft en pirat fest. Jag får berätta mer om detta nästa gång jag skriver förhoppningsvis när jag kommer hem och ska plugga som en galning inför en tenta på lördag. Men nu blir det att lyssna på föreläsning..

// Puss och kram Jasmine

Jasminejassis

Film, musik, konst, utbildning och annat i min vardag.

RSS 2.0