Körkortet

YEY! Äntligen klarade jag Fas A för första gången, klarar jag det en gång till får jag börja med nästa fas :) Känns som att jag äntligen är en bit påväg med teorin :) Körningen går bättre och bättre också :)

 

Ikväll åker jag hem till mina föräldrar för en helg med de :)

 

// Puss och kram Jasmine

Another brick in the wall (part 2)

Hehe, detta är lite roligt. Jag är inne på Ica för andra gången idag och börjar hänga med i låten som går i högtalarna. Efter en stund börjar jag tänka  "Shit, jag kännner igen den super mycket ju". Efter lite funderarnde så upptäcker jag att det är låten "Another brick in the wall (part 2)" som Pink Floyd sjunger.

 

 

 

Jag skulle jätte gärna vilja göra en dans till den låten, har hört den ända sedan jag var liten :) Dock vet jag inte hur det skulle tas om en lärarkandidat gör en dans till den låten med det budskapet ;)

 

// Puss och kram Jasmine

Körlektion

Idag hade man åter igen en körlektion, denna gång fick jag köra upp från garaget. Dock fick jag nog tusen motorstopp innan jag hade kommit up. Jag borde ha lärt mig att starta i en backe vid det hära laget, men tydligen inte. Får hoppas det blir bättre nästa gång. Gick betydligt bättre att backa runt gatuhörnet och sedan köra ner i garaget igen. Inget att hänga läpp för så det är bara att gå vidare.

 

Om en stund så ska jag och P äta middag, ha en lugn kväll utan plugg (helst), bara sitta och prata. Diskutera livets stora frågor :P

 

Nästa sommar ska jag ta och köra på denna fina väg själv :) Kanske har någon person i passagerar sättet, men det får vi se då.

 

 

// Puss och kram Jasmine

Teorilektion

Nu har man tagit och haft en teorilektion på körskolan igen då. Denna lektion var det genomgång på bilen och det som sitter under motorhuven. Så fick kolla ner i en lite nyare BMW där det istortsätt bara är plast och man inte ser någonting mer än vart man ska fylla på de olika vätskorna. Och en Audi av lite äldre modell där man ser motor och allt utan plastkopor runt. Det kändes som att jag gjort detta massor av gånger då jag ofta var ute på gården då pappa eller storebror höll på med bilen när man var liten. Man kollade ofta på också, kan tycka det är intressant idag också, men inte på samma sätt som då

 

// Puss och Kram Jasmine

My man

Nu kommer det bilder på min skulptur jag gjutit i veckan :)

 

 

// Puss och kram Jasmine

Tyvärr

Tyvärr blev det inget inlägg senare igår och det beror bara på att jag är sååå glömsk, annars hade jag gjort det dock utan bilder då jag även glömde att fotta :( Jag måste lära mig fram med kameran betydligt oftare.

 

Vet inte vad ajg ska skriva idag, men kan väll nämna att körlektionen gick bättre än väntat. Trodde att jag verkligen inte skulle klara av att parkera så bra som jag gjorde. Missade inte en enda gång parkeringsfickan :D

 

// Puss och kram Jasmine

Hejsan igen.

Jag måste bli bättre på att göra inlägg! Jag ska försöka komma ihåg det framöver. En sak som förbryllar mig är att jag konstant ser i min statistik att det är en person som har varit in på bloggen och kollat. Vist jag vet inte om det är samma person eller olika personer varje dag, men blir som nyfiken. Om du känner dig träffad och går in på min blogg varje dag kan du ju skriva en kommentar så jag vet vem du är, om du vill såklart :P

 

Idag händer det lite granna, jag ska först på skolan och gjuta i min gipsform jag gjorde i fredags. Efter det blir det att gå ner på stan och ha körlektion :) Hoppas allt går lika bra som i förra veckan. Blir ett inlägg senare med lite bilder av gipsformen och sådant.

 

// Puss och Kram Jasmine

Körkort

I måndags gick jag in på körskolan och skrev in mig på där :) Fick mina böcker för att börja läsa. Igår så började jag dagen med att skriva klart hemtentan så jag skulle kunna börja med att plugga teori mellan lektionerna och uppgifterna i skolan. Jag tog också min första körlektion igår, det gick bättre än vad jag trodde det skulle göra :)

 

Idag var det först redovisning på universitetet, i den 3-dimimsionella delen. Och sedan blev det en promenad till Ica Maxi och middag med P. En promenad till stan för att gå på första teorilektionen för att se om man lär sig något.

 

Nu blir det att kolla lite på tv sedan sova.

 

// Puss och kram Jasmine

Jasminejassis

Film, musik, konst, utbildning och annat i min vardag.

RSS 2.0