Dagen.

Idag har jag hunnit med en hel del...
 
Upp vid halv sju så jag å P kom iväg till IKSU för att simma en stund, blev väll inte mer än ca 20-30 min men ändå vi tog oss dit :) 
 
Hem fixa frukost ja vi simmade innan frukost :P Ta oss till Ersboda handla lite (nyårströjan/klänningen införskaffad, få se vad den är när jag är klar med den ;) ) vi var även till stan för att handla lite... Istortsätt är alla julklappar fixade yey :)
 
Efter alla handlings bestyr satte vi oss lugnt ner i bio salen och kollade på den nya filmen "De fem legenderna". Kan bara säga GÅ OCH SE DEN... Om du nu gillar tecknade/animerade filmer :P
 
// Puss och Kram Jasmine
 

Hejsan

Nu blir det att spela lite sims 3, jag borde plugga men wtf man kan inte plugga konstant ibland måste man ha roligt också :)

Blir att försöka att inte funka någonting idag (få se hur det går lite pengar kan bli att jag fuskar mig till).

// Puss och Kram Jasmine

Äntligen!

 
Spelet ovan har jag länge velat spela, sedan jag såg det på en reklam när jag var liten rättare sagt... Å idag hittade P det när vi var på Myrorna å kollade runt :) Gissa, om jag köpte det eller ej ;) Klart jag gjorde, kunde inte låta bli. En gammal upplaga men det spelar ju ingen roll det är ju samma spel. Jag får testa å spela det någon dag med någon :)
 
Nu ska jag plugga :P
 
// Puss och Kram

En tanke.

Tänk om livet var lätt. 
 
Man skulle inte gå och fundera på livets stora frågor. Man skulle veta exakt vad man skulle göra. Livet hade varit så mycket enklare om man inte behövde sitta å grubbla på massa frågor. 
 
Frågor man kanske inte ens vill fundera på,
frågor som gör att man bara blir irriterad när man börjar fundera på de. 
 
Frågor om livet i sig, frågor om hur man vill leva sitt liv, vad vill man göra av sitt liv, lever jag det liv jag vill leva. 
Och liknande frågor.
 
Uch vad jag flummat bort nu... Borde kanske sova eller läsa mer kurslitteratur :P
 
// Puss å kram Jasmine
 
 

Plugg

Idag blir det mer plugg :) Jag var så duktig att jag läste ett kapitel i den engelska boken igår :) Det tar dubbelt så lång tid att läsa en engelsk text för mig än vad det gör att läsa en svensk. Kan bero på att jag läser väldigt sällan engelsk litteratur, men ska bli bättre på det :) I eftermiddag blir det att att läsa en bit till i texten (förhoppningvis typ allt men det tar väll hela dagen å natten. Men får se hur lång jag kommer imorgon ska jag tamme tusan bli klar med den om inte annat)...
 
Nu när jag sitter å skriver kollar jag ut genom fönstet å ser något grymt vackert :) Det snöar :D Även om det bara är lite så är det endå snö :) Ja jag blir som ett litet barn på julafton när det snöar (ibland).
 
Jag gjorde faktiskt mer än pluggade igår också, en liten stund sims (ca en halvtimme), men jag kockade också knäck, kola och chokladkola. De blev bra dock tror jag att kolan smakar typ knäck. Men om de är så får det vara så :P
 
Nu ska jag ta de lungt en stund till å kolla på vädret utanför fönstret tills jag ska ut till det...
 
// Puss och Kram Jasmine

Måndag igen

Ja då var det måndag igen...
 
Åter till föreläsningssalen, plugget eller iaf försöka vara duktig å plugga. Jag sa ju i torsdags att jag skulle plugga eller iaf svara på två av frågorna efter föreläsningen, men de gjorde jag inte kan jag lova. Jag ställde mig å bakade lussekatter och pepparkakor m.m. med P. Fredagen som skulle bestå av plugg och åka till Ica bestod av Ica å spela sims... I lördags så gjorde jag iaf de två frågor jag måsta göra för att jag skulle bli klar med det jag hade tänkt. Igår började jag med att läsa den engelska texten kom igenom ett kapitel å blev lite less så spelade lite sims... Idag efter föreläsningen blir det att fortsätta läsa texten, den är inte allt för svår att förstå (hittills) men det är ett ämne med ord som man inte har hört på engelska någon gång så man sitter antingen å gissar sig fram till vad ord betyder eller sitter på lexikon ;) 
 
Men nu ska jag ta å bara slöa en timme eller en och en halv tills jag måste aktivera mig å gå till skolan ;) 
 
Bjuder på denna (bild från när jag hade Foto A på gymnasiet)
Har nog visat den förr...
 
// Puss och Kram Jasmine

Torsdag

Om du inte märkt det så är det torsdag idag. Min dag började som den gjort i stort sätt varje vardag denna månad. Klockan ringer kvart över sex. Jag kravlar mig upp ur sängen strax efter halv sju. Sätter igång datorn och ställer i ordning för att kunna se Mysteriet på Greveholm från 1996 med P. Vi har varje dag sedan den första november sätt denna för att julkalendern i år är Mysteriet på Greveholm, grevens återkomst. Så vi tyckte de passa de in... Och självklart ser vi detta klockan sju på morgonen (på vardagarna) och äter frukost till det. 
 
Nu sitter jag å ser någon serie idag är det One tre hill. Snart blir de att göra sig i ordning för resten av dagen.
 
Vilket kommer bestå av:
 
*Föreläsning
*Lunch
*Plugga (göra minst de två frågorn jag kan innan jag får sätta mig å tragla med den engelska texten)
*Middag
 
Sedan vet jag inte vad jag ska göra, ta de lugnt eller plugga...
 
// Puss och Kram Jasmine
 
Ps. Ni vet att ni får fråga mig om ni undrar något ds.
 

Mys

Ne jag måste bara vissa detta... Idag har jag städat rummet och sedan pluggat resten av tiden. Jag ställde upp två av mina nallar(av de 15 jag har i rummet) på sängen lite snyggt ihop, då de är likadana bara olika färger. De ser ut som ett kärleksfullt par som står å håller om varandra, jag tänkte inte på detta när jag ställde upp de men jag ser det hela tiden då jag kollar på de... 
 
Se så söta de är...
 
Men nu ska jag ta å fortsätta med mitt pluggande så jag känner att jag gjort något vettigt idag... Tanken var att göra sju frågor men hittills har jag bara gjort tre av de sju, är inne på den fjärde frågan. Tänker ge mig efter jag gjort fem frågor om jag inte känner att jag vill fortsätta...

Tatto nummer 2

Igår lovade jag att ni skulle få se min andra tatuering som jag gjorde för snart två veckor sedan å här är den, försöke sitta å fixa till den lite i photoshop men fick inte till som jag ville... Först en bild på skissen å sedan en på resultatet...
 
Mobil kameran är inte den bästa men såhär ser tatueringen ut. De som inte ser de så föreställer den en linblomma, några noter, en G-klav och 5 Stjärnor. Lin blomman är Hälsinglands landskapsblomma, jag är född och uppvuxen i Hälsingland... G-klav och noter är för jag älskar att lyssna på musik och de 5 stjärnorna är en för vardera i min familj. Mor, far och vi tre syskon. Jag är väldigt nöjd med den :)
 
// Puss och kram Jasmine

Tidigare inlägg

Nu har jag suttit och kollat tillbaka i bloggen började från början och kom till September 2010 alltså inte alls så långt då jag startade bloggen i Juni 2009. Men det är kul att se vad som hänt i ens liv. Vissa saker har man glömt bort, man kanske till och med har bortträngt saker man inte vill komma ihåg. Dock kan jag inte säga att jag ångrar något som hänt i mitt liv. För då ljuger jag!
 
"Det är vad som hänt i mitt liv som har format vem jag är idag"
 
Som individ förändras man aningens med sina handlingar och händelser, både de bra och dåliga. Vem hade jag varit om inte det som hänt just mig inte hade hänt? Jag hade varit jag, men med lite andra värderingar och en annan ryggsäck. 
 
Oj, jag måste börja göra mig i ordning för skolan ju... Senare idag eller imorgon eller så får ni se min senaste föränding (den nya tatueringen)... 
 
// Puss och Kram Jasmine

Plugg

Idag måste jag verkligen ta och plugga. Hela helgen gick till att spela Sims 3 :D Men pluggade väldigt lite tanken var att jag skulle plugga mer men men... Får ta igen det idag istället (efter föreläsningen). Gillar verkligen ämnet vi håller på med just nu religionspsykologi. Det är intressant något man aldrig har funderat på tidigare. Vist massa nya ord och begrepp man aldrig hört talas om, men man måste gå igenom de för att förstå helheten. 
 
Nu blir det att göra sig iordning för att gå... Hoppas alla mina läsare får en bra dag :)
 
// Puss och Kram Jasmine

Disney 45 och 46

Vill du se två filmer som har djur som huvudrolls innehavare?? Då borde du se Disneys klassiker 45 och 46, alltså Lilla kycklingen och Vilddjuren. De är väldigt olika på sina håll men ändå lika vet inte riktigt vad jag ska säga om de. Jag har både sätt bättre och sämre Disney klassiker, men man borde ha sätt de i sitt liv...
 
 
Puss och Kram Jasmine

Such!

Den 25 Oktober gjorde jag mitt senaste inlägg. Ja jag vet att det är länge sedan. Men jag haft en del att göra ett tag. Plugga, hitta på saker med mina FANTASTISKA vänner. Jag har faktiskt prioriterat detta framför att sitta å skriva blogginlägg. 
 
Det har hänt lite granna sedan jag skrev senast. Jag tänker lägga upp de bilder jag har tagit med min mobil sedan dess. Och självklart skriva en kommentar till de också :) Även bilder som var innan den 25 oktober som jag inte lagt upp.
 
Den första frosten jag såg när jag var ute på en promenad i min stilla ensamhet. Det var så vackert.. Tyvärr så är det hela tiden plus grader här uppe så det blir aldrig kallt nog för att vi ska få snö :( Bara regn om det faller ner något från skyn.
 
Jag är tydligen beroende av hormonet (myshormonet) Oxytocin, jag bara älskar kramar, vist jag kanske inte kramas hela tiden. Men vill inte göra mina medmänniskor arg på mig heller, för att jag kramar de för mycket :P
 
Jag och P bakade lite :) Det blev rosa pankaka och kladdkaka med grön frosting uppe på ;) 
 
Jag måsta bara testa en kompis korsett när jag fick chansen :) Gillade den verkligen, funderar på om man skulle skaffa sig en egen :) Dock kostar de ju någon krona...
 
Sedan kan jag väll avslöja att jag har gjort en tatuering på vänster underarm i fredags... Men ni får se den när den läkt klart, tatueringar är så mycket finare när de läkt klart. :D Sååå nöjd kan jag iaf säga :D Kliar å kliar, men ska man vara fin får man lida pin ;)
 
Oj, hade inte så mycket bilder på telefonen, men men. Jag ska försöka bli bättre att skriva igen. Nu har det gått alldeles för lång tid. 
 
Men nu ska jag ta och plugga lite religionspsykologi å se om jag förstår någonting av det ;) Sedan blir det nog lite sims spelande. Å föresten det kommer minst två till Disney inlägg inom kort.
 
// Puss och kram Jasmine

Jasminejassis

Film, musik, konst, utbildning och annat i min vardag.

RSS 2.0