Idag

Idag har jag plockat lite med grejer jag har i alla lådor och skåp rensat lite. Måste rensa eftersom jag flyttar hem till mina föräldrar igen den 10 juni. Ja, jag vet det är samma dag som jag tar studenten... Allt i min lägenehet ska ju packas ner. Ska skaffa lite kartonger så jag kan plocka ner allt också. Har massor av små plock så det kommer ta sin lilla tid.

Snart kommer Amanda hit och vi ska göra lite mat :) Det blir Tacos Nam nam.

Sen blir det nog lite till plockande av de jag kan plocka i.

Måste tillägga att jag hade en super rolig och mysig kväll igår med Amanda, Memmo (Lisa) och Ida :D

// Puss och Kram Jasmine

Studentbalen

Nu har våran studentbal varit. Den började vid 18 tiden i går eftermiddag och själva balen slutade vid halv 1, men då började efterfesten som vi var på fram tills klockan 4 imorse...

Allt började med att hela klassen var hos Amanda och beundrade varandras klänningar, håruppsättningar och sminkning. Eller allra först så hjälpte Sofie mig med håret och sminkningen blev super bra :D det höll hela kvällen.
Vi åkte till balen med två amerikanare, pappa hade lånat den ena bilen av en jobbar kompis och den andra fixade Jossan.
Fördrink, sedan började middagen.

Förätt: Skagenröra och toast
Varmrätt: Fläskfilé, potatiskaka, vitlökssås och beasås
Efterrätt: Chokladkaka
Dricka: Ramlösa eller lätt öl till förätten och antingen två glas vin, två cider eller två stark öl resterande av kvällen. Men man fick självklart köpa mer att dricka i baren.

Dans till bandet som spelade.

Åka till efterfesten där man drack smirenhof ice :) och lite öl. Men där blev det även mycke mer dans än på själva balen. Där fanns även en DJ :D

Hela kvällen blev super lyckad. Måste tacka studentkommitén som ordnade denna underbara kväll. Och alla andra som var där för utan de hade kvällen inte blivigt som den blev.

// Puss och Kram Jasmine

Betyg...

Nu har vi haft betygs snack med danslärarna å jag får MVG i alla dans ämnena och projektarbetet. Gissa om jag är glad eller... WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHO!!!!

Kommer bli mycke i denna blogg om studenten nu ett tag fram över ca 21 dagar plus någon till säkert... Men hoppas ni som läser tycker det är lite roligt att läsa också... Här nedan för följer en bild på mig från förfesten till mösspåtagningen inne i stan... Ps har tagit ut en del ur en stor bild.....

Idag säger jag också ES 3 Schallalal ES 3 Schallalal :D

// Puss och kram med super glada studenten Jasmine

22

Nu är det 22 dagar tills jag tar studenten :) ES 3 Schallalal ES 3 Schallalaa...

Idag var det mösspåtagning inne i stan :) Super kul, vi började med förfest uppe i Busbacken och slutade på torget med den klassiska mösspåtagningen som de har på torget varje år. Jag var nykter :) Man kan verkligen ha kul nykter också... Men det ända som var tråkigt det var vädret det regnade av och till. Studentmössan var på under hela dagen :D

10 JUNI STUDENTEN :)


En väldigt ego bild men den bjuder jag på för denna gång...

// Puss och kram Jasmine

Igen.

Nu var det länge sedan igen jag skrev något. Har haft så mycket att göra nu för tiden, väldigt mycke med dansföreställningen "Mellan himmel och hav". Det gick väldigt bra alla föreställningar bara att jag gjorde något med foten på tisdagen innan föreställningen. Alltså dansade jag med ond fot de fyra resterande föreställningarna. Men det var tydligen en sträckning eller något sa våran Idrottslärare/massör :) Idag gör det inte alls så ont, bara lite när jag går upp på relevé (upp på tå/främre trampdynan).

Har inte så mycket att skriva...

Nu ska jag snart se på talang med mamma :) och äta grönsaksstavar och dip :P

// Puss och Kram Jasmine

Jasminejassis

Film, musik, konst, utbildning och annat i min vardag.

RSS 2.0