What?"Varför ska livet vara så komplicerat?
Varför ska man kunna känna efter hur man mår?
Varför ska livet vara fyllt av känslor?
Varför ska ordet kär finnas i den svenska ordlistan?
Varför ska man utrycka vad man känner?
Varför ska vi alla tänka?

Varför ska jag känna att livet är så komplicerat?
Varför ska jag känna efter hur jag mår?
Varför ska mitt liv vara fyllt av känslor?
Varför ska jag använda ordet kär?
Varför ska jag uttryka vad jag känner?
Varför ska jag tänka?

Varför ska livet vara så komplicerat?"

// Jasmine

...

Love is in the air??

I don't know... My feelings is upside down just nu...

// Förvirrade Jasmine

Förlåt

Förlåt att jag inte har skrivigt på hela sex dagar denna gång. Det finns igentligen bara en anledning att jag inte skrivigt och det att jag suttit på Skype varje kväll och då blir mitt internet så segt så jag inte kan vara inne på något annat samtidigt. Jag ska försöka få lite tid att skriva inlägg oftare. Men som det känns nu så kommer jag sitta och skypa ett ex antal kvällar till i rad.

Loves in the air?

// Puss och Kram Jasmine

hejsan

Hej igen nu är det tydligen 4 dagar sedan jag skrev senast. Detta beror på att jag har haft mycket att göra sedan dess. Hoppas jag kan skriva lite mer nu efter jag börjar min bildklass imorgon :)

Jag kommer att skriva ett inlägg om filmen Änglagård sista gången gillt, så fort jag har tid. Som ni kanske vet är att denna blogg inte har någon riktigt ämne som jag skriver om. Hade det när jag startade den och det var vägen till danslärarutbildningen, men det är ju något som jag inte kan skriva om längre. Inte än i alla fall på ett och ett halvt år. Funderar alltså på att söka till danslärarutbildningen och ha dans som andra ämne. Jag tror inte denna blogg kommer att ha ett specifikt ämne. Men jag kommer försöka skriva mer om film, serier, musik och olika delar jag gör under min utbildning till bildlärare.

// Puss och kram Jasmine

MHD

För er som inte vet det, men jag har från och med nu äntligen kunnat satt en diagnos på mig själv och se få klarhet varför jag alltid är på kramhumör. Det är för att jag har MHD alltså Massive-hugging-disorder, dock tror jag inte det finns någon diagnos som heter så, men jag har den iaf. ;)

Om du liksom jag tror dig ha denna diagnos kan du ju kommentera detta inlägg!!!

Symtom: Du älskar att kramas, du skulle kunna krama någon genom datorn om det skulle gå. Kramar kudden när du sover. Och kramas gärna med någon kompis, partner, förälder, syskon m.m.

// Puss och KRAM Jasmine

Film mys och en kopp te

Nu blir det film mys med en kopp te.

När jag var påväg ut för att fixa en kopp te, så står två grannar och kollar hur man får av brandlarmet då det sjuter som tusan inne i en av dessas rum. Finns inga knappar som man gjorde detta på utan. Personen fick ringa till tjouren och fråga vad man skulle göra. De sa bara att ta ned den från taket och stäng av den. Men jag kan bara säga att den satt rejält hårt den dära brandvarnaren. Men den slutade pipa och allt blev bra.

Jag sätter igång te vatten och när detta nu var klart så skulle jag då ta en te påse tar en och upptäcker att denna är TOM. Alltså jag har fått en te påse som är tom. Blir lite sur på detta eftersom detta är mitt favourit te inte dyrare än något annat men mitt favourit te. Det var faktiskt svartvinbärste. Men fick iallafall min kopp fylld med te nu :) 

Jag ska nu sätta igång filmen Center Stage Turn It Up, den andra av de två Center Stage filmerna. Superbra men de som inte kan uppskatta en bra dansfilm borde inte se den :P

Dans <3

// Puss och kram Jasmine

Ps. inlägget om Änglagård kommer snart, har inte hunnit med nu när man har rapport att skriva.

Neeeeej inte igen.

Jo, det hände igen idag. När jag skulle till IKSU idag gick jag på toaletten innan jag gick. När jag då spolar i toan så riner inte vattnet undan så fort utan det kommer upp ut dusch brunnen. Den har gjort såhär 6 gånger tidigare min toalett jag börjar bli irriterad på detta. Men pratar med kvartersvärden som vanligt och han skickar efter rörmockarna som vanligt. Men eftersom jag sagt att de får använda huvudnycklarna om jag inte är hemma just då de kommer, så bestämde jag mig för att gå till IKSU ändå och köra ett träningspass. När jag har klivigt ur duschen och ska klä på mig ringer dessa rörmockare och frågar om jag inte är hemma för det hade jag också sagt när jag sa att de kunde använda huvudnyckeln. Men men det var så att det hade dessa rörmockare inte fått veta. Jag säger att jag är hemma om 15 min.

Alltså jag skulle klä på mig och gå hem på 15 min, det är en 15 minuters gång mellan mig och IKSU. Jag skyndar mig som tusan, det var halt det kände jag redan på vägen dit, men hade nu bara 11 min på mig att gå. Men det är en backe nedanför våran vårdcentral och vem halkar inte där då och slår i rumpan. JO, jag. När jag reser mig upp så kommer en dam bakom mig och frågar
"hur gick det?"
mitt svar blev
"bra, men jag har väldigt bråttomt"
Och när jag kommer till min port dörr verkar de ha hämtat huvudnycklarna eftersom dörren står öppen både i porten och på deras bil. Men nej då vilka är det inte som sitter så snällt och väntar på att jag ska komma utanför min dörr jo, de som var väldigt duktiga på att smutsa ner mitt badrum...

Hoppas de snart får riktig ordning på problemet är väldigt irriterande att det dyker upp då och då...

// Jasmine

Nyår!

Jag vet inte om jag nämnde det när jag skrev inlägget om nyår, men det är så att varje nyårsafton sitter min familj (de som är hemma) bänkade framför tvn vid 19 tiden och sätter igång SVT 1 för där går en sketch som man inte kan missa på nyårsafton. Det har blivigt som en tradition, så om ni inte sätt denna så måste ni se den. Det jag pratar om är alltså den gamla sketchen Grevinnan och Betjänten, var berädd på att få skratta som attan när ni nu slår igång denna tio minuter långa sketch. Det finns nog inga som skulle göra den bättre än dessa häller.


Hoppas ni gillar den lika mycket som jag :)

Det kommer komma ett inlägg om den nya filmen Änglagård inom kort.

// Puss och Kram Jasmine

MARIO!!


Jag tror jag har tagit och blivigt något av ett Mario freak.
Jag köpte ett DS inte för så länge sedan det var nog i november.
Jag köpte då även detta fantastiska spel.

Alltså det nästan klassiska spelet New Super Mario Bros. Det är väldigt likt det man spelade när man var liten och satt vid Nintendo 8-bitars och blev irriterad när man inte klarade en bana. Man blir lika irriterad om man inte klarar det idag också. Det får helt klart 5 av 5 från mig :) Jag har alltså blivigt lite Mario freak, men det som gör att jag blivigt ännu mer freak på denna karaktär är att jag köpte detta spel i fredags.

Ack så roligt är detta också. Det som är allra roligast är att det finns flera banor från versionen som fanns till Nintendo 64, så det blir lite nostalgi över det hela.

Jag tror jag spelar mycket med Mario bara för det känns som om man är tillbaka till när man var yngre, kan inte säga när jag var barn för det var jag ju nyss.

Någon som har något roligt Mario minne att dela med sig av???

// Puss och kram Mario freaken Jasmine

2011!


Då har det blivigt år 2011, hoppas detta blir ett fantastiskt år med fantastiska saker som händer. Mitt år började med att lyssna till Jan Malmsjö som säger sitt klassiska tal på Skansen. Och när klockorna ringde höjde vi våra glas och sa gott nytt år till varandra vi hemma i vardagsrummet. Det var pommac i glasen inget annat, viste ni det att pommac är en svensk dryck som började säljas 1919 och det är samma recept idag som det var då.

På årets första dag har det inte hänt så mycket har mest bara suttit och kollar på film och spelat spel. Såg Beck-levande begravd direkt när jag åt frukost. Blev lite the Sims 3 spelande och hjälpa till med Super Mario. Jag och lille bror fick den nya Karate kid filmen i julklapp så jag kollade klart på den för hade inte sätt hela bra film, men den första är bättre enligt mig. Och jag kollade även på ett av snitt av Lilla huset på prärien, har nämligen inte sätt det förut. Det blev en massa sittande framför dator och tv idag. Ska ta och sitta och plugga lite imorgon. Om vädret tillåter tror jag att jag ska ta en promenad och se den fina omgivningen vi har här. Älskar hälsningland fina natur :)

Nä nu ska jag logga ut här i från och försöka hitta på något som inte involverar tv eller dator, tror inte jag lyckas men men.

// Puss och Kram Jasmine

Jasminejassis

Film, musik, konst, utbildning och annat i min vardag.

RSS 2.0