Gott nytt år

Gott nytt år alla läsare hoppas ni får en bra kväll och ett bra nytt år.

// puss och kram Jasmine

Tåg

Då sitter jag på tåget ner mot huvudstaden och trevligt nyårsfirande. Blir första gången jag är någon annanstans än med mina föräldrar på nyår. Få se hur det går ;) hoppas jag får se lite nyårs raketer och träffa trevliga människor.

Som sagt sitter på tåget. Ett tag sedan jag åkte tåg nu. Var någon gång förra våren. Men jag ansåg att det var bättre att ta tåget än att köra bilen ner, all snö å sådant på vägarna. Men tåg är inland trevligt dock inte när man får åka baklänges som nu. Men det går nog bra.

//puss och kram Jasmine

Julen

Ja nu har julen tagit slut. Alla dagar med jul... har tagit slut. Allt har varit mysigt och trevligt. Julafton, juldagen annandag jul. Julafton blev det grötfrukost, jullunch och lite julklappar :) Missade Kalle Anka och hans vänner då en bekant till familjen kom och hälsade på en sväng. 
Juldagen kommer storebror hem en sväng och vi äter lite gott och byter julklappar med honom. 
Annandagen var bara lugnt och jag gjorde inte så mycket mer än att installera om alla sims 3 spel jag har. :) Avinstallerade så jag skulle kunna installera på engelska (får se senare om det fungerade)...
 
Nu blir det att plugga en stund. Och fundera på hur jag ska bli bättre på att skriva blogg inlägg tills nästa år (bara några få dagar kvar nu.. )
 
// Puss och Kram Jasmine
 
Finns det något speciellt ni vill att jag skriver om under det kommande året så är det bara att säga till...

Jullov??

Inte riktigt än men om ca två timmar och en kvart är det jullov eller iaf självstudier fram tills efter nyår någon gång. Det enda vi har kvar är ett seminarium som jag bara sitter och väntar på att det ska börja. Hoppas det går bra å rätt snabbt.

Resten av dagen ska jag tvätta, packa, städa, teckna var det tänkt allt ska vara klart innan imorgon då jag åker till mor å far :)

//puss och kram Jasmine.

Disney 47 -50...

Då har jag å P sätt alla Disney klassiker från 1-50.. Det finns/skapas fler men 1-50 räcker tycker vi... Så nu får ni veta fortsättningen alltså från 47-50 vad jag tyckte om de... Om du missat de andra 46 filmerna jag skrivit om finns de under fliken Disney...
 
Men nu har vi alltså nummer 47. Familjen Robinsson.
En film som tar oss till framtiden. Den är bra, den är inte alls som jag hade tänkt mig. Den är bättre :) Vi såg den medans vi höll på med lite julbak för någon vecka sedan. Jag ser den gärna igen :)
 
Nummer 48 Bolt:
Ja som sagt Bolt, jag hade inte alls någon uppfattning om vad det skulle vara för film, hade inte sätt något av den innan. Men lite intressant å jag viste inte riktigt vad som var verklighet och vad som var "film" i filmen så att säga. Du borde se den om du inte har sätt den än :)
 
Nummer 49 Prinsessan och grodan
Lite som jag tänkt mig men ändå inte. Så fin film :) Tänkt dig barn boken om prinsessan som kysser en groda och han blir en prins + all fantasi Disney teamet har så har du Prinsessan och grodan :)
 
Sist men inte minst nummer 50: Trassel
Har du hört den gamla sagan om Rapunzell?? Då har du hört delar av Trassel, men långt ifrån alla. En rolig film som måste ses :)
 
Det var alla Disney klassiker 1-50... :D
 
// Puss och Kram Jasmine

Jahaja...

Då har det gått ett gäng dagar till sedan jag gjorde något inlägg då... Nu skyller jag först och främst på att jag pluggade hela förra veckan och inte orkade skriva något, hade inget intressant att skriva om. I helgen har jag haft besök å helt glömt bort att skiva något inlägg. Å ja nu denna vecka har jag ingen bra anledning till det, bara ren lathet. 
 
I helgen så var det den efterlängtade julmiddagen/julmyset med några vänner, vi hade det super trevligt, åt lite julmat och spelade två brädspel och däremellan pratade vi en massa skit
 
Tentan som jag hade i fredags vet jag inte alls hur det gick med, skrev på allt, men tror inte den kommer bli godkänd. Isf får jag ta å plugga lite mer till omtentan. Man vet ju aldrig förens man får tillbaka tentan så att säga.
 
Idag har det inte hänt så mycket mer än att jag börjde dagen med att läsa kurslitteraturen som ska vara läst till seminariumet som vi har i nästa vecka... och efter det tog jag en lång promenad var väll ute närmare en och en halv timme. När jag kom in igen åt jag lite å satte mig å se slutet på en film. Nu gör jag inget annat än att skriva ett blogginlägg. 
 
Men ska ta å försöka vara lite kreativ å teckna lite tror jag :D
 
// Puss och kram Jasmine

Plugg...

Just för stunden är jag en super tråkig kompis... Det känns inte som att jag gör något annat än att plugga. Ibland blir det en paus för en fika eller en lunch/middag. Men inte mer än så... Sitter inne på rummet å pluggar. Men ska man klara en tenta får man göra så... Å nej jag har ett liv. Jag sitter inte enbart å pluggar gör annat också men större delen är plugg :P
 
Men efter fredag eftermiddag ska jag nog kunna göra mer saker med folket... När tentan är skriven :)
 
// Puss och Kram Jasmine

Oj...

Ser nu att jag missade att göra ett inlägg igår... Första advent och allt. Vist vart inget riktigt första advents firande. Men en fika till julkalendern på kvällen blev det :) Lite mys å så... Har ingen adventsljusstake iår... Lite trist men mitt eget val då jag inte kommer kunna tända ljus fyra här i Umeå.
 
Å ja vi har fått vinter här uppe också, tydligen inte lika mycket som andra ställen i vårt avlånga land. Men jag är glad att snön har kommit nu, det känns inte lika mörkt när den kommit :) Dock längtar jag inte tills jag måste ut i kylan här är det för tillfället -12,7 grader, vist de e inte super kallt som på vissa ställen men jag vill ha runt 5-10 minus å solsken :)
 
Nu blir det lite Hell's Kitchen innan jag ska gå till skolan.
 
// Puss och Kram Jasmine

Första december.

Nu börjar korridors köket se juligt ut :) Pepparkakshjärtan på väggen, julkulor lite här å var, pepparkakshuset är utsällt å lite sådant. Jag har lyssnat på julmusik å sätt på dagens avsnitt av julkalendern.
 
Imorgon är det första advent inget spec som är bestämt förutom att jag ska plugga som en galning som jag inte gjorde idag, men fick lite pluggat iaf...
 
Snön har vräkt ner här idag, imorse när jag vaknade var det inte mer än lite granna på marken man såg fort farande asfalten men när jag var ut runt tre tiden så vardet ca en decimeter vet inte om de ha kommit så mycket mer men men, SNÖN är här :)
 
// Puss och Kram Jasmine

Jasminejassis

Film, musik, konst, utbildning och annat i min vardag.

RSS 2.0