Goddag

Goddag alla läsare idag vaknade jag 07:45, ca 15-30 minuter senare än vad jag vaknar nu för tiden... Alltså blev det en väldigt kort sovmorgon denna morgon. Man får dock se till de fördelar som finns med det. Jag har ätit frukost och då gjorde jag fylld paprika med tacoköttfärs och ost. Jag har sätt ca ett och ett halvt avsnitt av Arrow, börjat med tvätten och alldeles precis kom jag in efter en promenad i det blåsiga Kalmar, var inte beredd på att det skulle blåsa men men... 
 
Nu ska jag alldeles snart fixa med tvätten och sedan köra igång med städning, lägenheten eller iaf förrådet ska jag fixa så det ser någorlunda ut iaf...
 
I veckan har jag jobbat som vanligt, lägger till lite bilder från veckan som varit.
Saker jag fått av mina elever vid olika tillfällen, alla ser väll att det är Snobben som är gjord i papper?
 
ÖLAND blev det en tur till i måndags. Även en fantastisk promenad blev det väl framme.
 
Jag tecknade lite på tavlan när jag ändå väntade på eleverna, var ca 10 minuter mellan lektionerna så jag hade lite tid.
 
Buss tur igår från stan hem, då mina andra hälft har bilnappat min bil över helgen. 
 
Arrow till kvälls tv igår kväll innan jag somnade.
 
 

Tiden räcker inte till.

Ja ni märker ju hur långt det är emellan jag skriver nu för tiden. Jag har sällan tid att skriva när jag känner för att skriva och när jag har tid så har jag inte lust eller så vet jag inte vad jag ska skriva.
 
Det som hänt sedan sist är inte så mycket faktiskt. Jag har jobbat, jobbat å jobbat. Tillbringade förra helgen med några vänner och spelade brädspel och åt gott. Denna helg har bara runnit iväg, har egentligen inte gjort något. 
 
Idag köpte jag dock ett par ordentliga löparskor, nu står löpning högt på listan över saker som ska göras. Maten går riktigt bra just nu, men träningen ska jag komma igång med. Både styrka och kondition. Hittills har jag allt som allt gått ner ca 3,5 kg. Vilket är mer än vad jag hoppades på för tre veckor sedan jag fick idéen att börja. Den senaste veckan har det bara varit LCHF och inte 5:2 samtidigt. Så ingen svält utan äta tills man blir mätt men då tänka på vad man stoppar i sig. Håller alla tummar och tår att det ska fortsätta i samma riktning fortsättningsvis, alltså neråt. Blev även en promenad för att testa skorna och gå in de lite. Tidigare under dagen blev det att se Vasaloppet. 
 
Nu lite bilder från veckan. 
 
Nya skorna efter en promenad :D Sköna, även om mina fötter måste vänja sig att gå rätt. De var ingen vacker syn när jag gick på löpbandet för att se vilka slagsskor jag borde ha...
 
Vasaloppet och även tavlorna som hänger ovanför tvn... Japp Tvn ser liten ut även om den är 40".
 
I torsdags var det utklädningsdag på jobbet så självfallet klädde jag ut mig. 
 
Åååå sist men inte minst... Super kul var det....
Fick paket uppifrån norr, där det låg de tröjor jag beställt samt en present där dessa fantastiska muggar låg och väntade. Får tacka P så hemskt mycket åter igen, super glad för dessa. De fungerar utmärkt också. 
 
 
 

Jasminejassis

Film, musik, konst, utbildning och annat i min vardag.

RSS 2.0