Söderhamn

Vad jag är dålig på att skriva i min blogg, måste bättra mig, såhära har det varit med de andra bloggarna också ju :/

Igår åkte jag till Söderhamn för att grattulera min store bror på sin 24 års dag med familjen GRATTIS. Vi var på bio Harry Potter och halvblodsprinsen den var helt fantastisk :D  Rolig, spännande men också ledsam han skulle inte ha slängt dödsförbannelsen :( (kommer inte ihåg vad den heter, men något i form med avada kedavra hehe kass stavning iaf :P)
Nu sitter jag i brors lägenhet och lånade hans dator utan lov (A) hehehe :P men han sover så....

Har inte så mycket mer att skriva nu men herrå puss och kram

Regn

Nej, det regnar igen orka med regnet. Inatt hade Tommy en polare här över natten å de gick inte å lade sig förens halv 6 tiden. Jag själv lade mig vid ett kanske, men då vid halv 6 skulle ju de äta något innan de lade sig så då låg jag vaken för att jag hörde de. Har så jävla svårt att sova om jag hör något... Men somnade om till klockan ca 9.

Cabbaré cuppen var rolug föresten var med Lizmari och det norska gänget.

Jobb

Ja idag har jag jobbat sedan ca 9 det är inte kul att vika disktrasor kan jag lova men men...

Jag jobbar ju så att jag har råd med en tv som jag vill ha till lägenheten så det är ju till något bra iaf.

Igår läste jag ut om jag kunde drömma, så jag började på trean kommer inte ihåg vad den heter nu men hehe. Om jag kunde drömma blev mycket bätte på slutet än den var i början man blev liksom fast, det gick inte att sluta läsa. Hoppas att trean är lika bra och det tror jag, läste ett kapitel igår kväll innan jag somnade. Och jag önskar att hon får som hon vill i boken, kan inte säga det på något annat sätt då kanske jag förstör för massor som läser andra eller kanske till och med första. De är såååå bra det är ett bok tips läs twilight böckerna. Filmen är också bra men boken dubbelt så bra så LÄS...

Puss & Kram på er allihopa.

Jasminejassis

Film, musik, konst, utbildning och annat i min vardag.

RSS 2.0