...

Nu är jag nästan hela 24 timmar sen, med att berätta detta för er mina kära få blogg läsare. Men jag är inte singel längre :D

 

// Puss och kram

Dans

Nu har jag blivigt dans galen. Måste ta och dansa snart, håller på att bli desperat nu ju... Har från hösten 2007 till våren 2010 dansat på skoltid, alltså på lektionerna. Och nu har jag inte dansat sådant sedan dess. Har tagit en danshelg med en av mina gamla dans lärare :) Tyvärr mådde jag inte så bra den helgen början på sjukdom.

 

Jag funderar på om jag ska ta och fråga de jag känner här i Umeå om de skulle vilja starta någon dansgrupp som då dansar balett, modern dans och jazz. Någon som är på??

 

// Puss och Kram Jasmine

KALLT

Det är kallt här uppe i norr. Det har varit -20 sedan i måndags. Det är -20 hela dagarna inte att det går ned till -10 mitt på dagen utan det är kallt hela tiden. Börjar bli less på detta. Tror jag skrev om detta i går också... Men idag var det ju så kallt att mina två titan örhängen blev kalla rakt igenom. Och de blir svinkalla har de som två Helix(hål taget i den övre delen av örat) i vänster örat bredvid varandra så extremt kallt just där. Sedan så frös mina händer super fort. Kunde inte vara utan vantar längre än någon minut (är inte en sådan som gillar att ha vantar på mig).

 

Idag ska jag på kroki teckning och teckna lite. Kommer även bli så att jag kommer göra lite som är inriktat så att jag kan använda det till min hemtenta som jag håller på med just nu. Som handlar om modellteckningens grunder.

 

// Puss och Kram Jasmine

Änglagård

Änglagård tredje gången gillt

Detta är den filmen som kom den 26 december 2010. En fantastisk fortsättning på filmen om Fanny och hennes liv. Denna gången man får se Fanny så har hon sin dotter Alice med sig också till Änglagård. Jag ger denna film 4 av 5 den skulle kunna få en femma om den inte hoppade så mycket genom tiden mellan dåtid och nutid som den gör. Men tycker om man inte sätt den ska man se den och om man inte sätt de andra två Änglagårds filmerna så gör det och det är innan du kollar på denna :)

 

// Puss och Kram Jasmine

Mobil

Min älskade Nokia fick faktiskt ta och säga godnatt för alltid imorse. Den har i flera dagar nu varit sprickor i knapparna 2 och *, men idag så gick knapp 2 sönder på mitten och den ena delen rasade av.Så jag stängde av denna mobiltelefon förgott. Som tur är fick jag en annan Nokia i julklapp, dock inte lika bra men den får bli min vn från nu och framtills den inte orkar vara det något mera.

BTW det är svinkallt i vårt avlånga land just nu, dock kanske inte lika kallt nere i söder som här i norr. Vist jag bor inte högst uppe i norr förstår att de kanske har något kallare men -20 grader konstant ute en hel dag det är ofattbart. Längtar tills den dagen man kan gå ute i bara linne och jeans :D

// Puss och Kram Jasmine

Extra Alla hjärtans dag inlägg

Som titeln säger så är detta ett extra ALLA HJÄRTANS DAG inlägg. Glömde nämligen att nämna att jag idag vid 07:05 fick ett sms av Anton där det stod "God morgon :* Be my valentine? <3"

 

// Puss och Kram Jasmine

Alla hjärtans dag

Då var det dags igen. Den dagen då alla upptagna killar springer runt och köper blommor och presenter till sina flickor. Eller flickorna springer runt för att hitta något till sina killar. Självklart pratar jag om den 14/2 Alla hjärtans dag. Jag ser denna dag mer som min mors födelsedag som det faktiskt är GRATTIS mamma. Har inte gjort någon stor grej av det iår. Jag gick över till min vän P och kramade henne för att att ge någon en alla hjärtans dags kram :)

Nu ska jag kura upp mig i sängen och kolla på någon film har inte valt än...

Hoppas alla får en trevlig alla hjärtans dag, även om du firar den själv eller med någon du gillar, din vän, din familj eller din älskade

// Puss och Kram Jasmine

Takida

Nu dränker jag mig en stund i Takida, känns som om det behövs nu...

Jag har blivigt kass på att uppdatera min blogg :/ Vet ej om jag ska ha kvar den... Ni få läsare som läser kanske kan ge mig tips på vad jag ska blogga om...

// Kram Jasmine

Jasminejassis

Film, musik, konst, utbildning och annat i min vardag.

RSS 2.0