43. Björnbröder

Nummer 43 av Disney klassikerna är Björnbröder en film jag helt ärligt kan säga att jag inte sätt hela utan bara delar av. Men kan säga att den är väldigt bra, fint gjord, välgjord. Skulle kunna se den igen för att den var bra :D
 
// Puss och kram Jasmine

Så skönt

Såååå skönt ska det bli. Att komma hem till mor och far. Vist de är inte allt för länge sedan jag var hem men snart två månader sedan. Jag åker hem imorgon efter föreläsningen, vi har självstudier så man hinner med att åka hem å plugga hemifrån. Bara ta det lite lugnare än vad man gör när man är här och pluggar. Helt ärligt finns det inte så mycket att göra i den lilla byn, men finns massa tid att göra saker på. :)
 
Shit, jag borde packa kanske... Inte lagt en tanke till detta förens nu... Men det går rätt snabbt att packa när man väl har börjat. Det är ju inte hela livet man ska ha med sig när man bara ska hem över helgen. 
 
Nu ska jag ta å packa...
 
// Puss å kram Jasmine

Aj!

Vill bara informera att golvet är ganska hårt... Ta det lugnt när du ska ställa in matlådorna i kylskåpet. Försök inte vrida på dig samtidigt som du inte kollar vart du sätter fötterna. Du kan slå in i en stol som du inte tänkte på å då kan man ramla å slå sig.
 
Nu gjorde jag ju mig inte så illa, å de blir ingen nästa gång (en gång räcker). Men ta det försiktigt så ni inte tar en fajt mot golvet, golvet vinner för det mesta.
 
// Puss å kram den klantiga Jasmine

Coca-Cola test + Nokia koll.

Vi har länge diskuterat om det går att känna skillnad på de olika Coca-cola som finns i vårt avlånga land. Då menar jag inte bara den vanliga Coca-Colan utan om man känner skillnad på Coca-Cola och Coca-Cola light osv. Så igår gjorde jag och några i korridoren en test. En av oss var den som hällde upp de olika cola sorterna i små shot glas så vi andra inte skulle veta vilke av de vi fick smaka och vi fick då gissa oss fram till vilken vi testade. P lyckades galant att känna skillnaden och säga exakt vilken vi testade. Vi andra var inte långt ifrån. Så det finns skillnad på de, nu testade vi bara fyra olika. Vilket var Coca-Cola, Coca-Cola zero, Pepsi Max och Ica Cola. Jag är helt klart inne på att Ica Colan bara smakar socker å att den "vanliga" Coca-Cola är godast. Men smaken är som baken, delad. Kan dock inte säga att någon var speciellt god när man testat de olika som vi gjorde igår. 
 
Idag har jag inte hunnit med så mycket, mer än att vakna ätit frukost och kollat igenom min gamla mobil. Kollade om de fanns några bilder man ville spara å sådant. Jag har inte startat den telefonen sedan jag skaffade min Iphone våren 2011. Så det kändes lite som nostalgi att ha knappar på en telefon igen (en av knapparna är dock trasig på den telefonen). Men hittade lite bilder på katterna å så. Inge speciellt fanns på den. 
 
Nä nu ska jag hitta på något med mitt liv... Få se vad de blir
 
Föresten vilken Cola tycker du är godast? Känner du skillnad på de olika som finns?
 
// Puss och Kram Jasmine

Träning

Det är ett under, jag är sugen på att träna.. Dock stänger gymmet för ca 36 minuter sedan å det spöregnar ute. Känner inte för att ta en promenad i mörkret å regnet. Kan bli att man tar sig till gymmet imorgon och tar ett pass eller bara går på gymmet, inte bestämt det än. Har BodyCombat, BodyPump och gymmet i åtanke. Alltså en av de skulle nog passa. 
 
Men först ska man på marknad imorgon. :)
 
Nu ska jag se lite på en film sedan sova. Natti natt folket massa kramar.
 
// Puss och Kram Jasmine

Regn

Jag ser det regna, jag ser det regna. De var ju roligt hurra, nu tar vi regnkläder på och väntarna på. Så springer vi ut och hej vad de går...
 
Eller ja. Blir inte att gå ut i regnet utan det blir att sitta inne och läsa kurslitteratur, som i detta fall är bibeln. Men man känner iaf inte att man är tvungen att gå ut pga fint väder iaf... :P
 
Puss och Kram Jasmine

Svårt att sova!

Inatt försökte jag skriva ett inlägg via mobilen, men det gick inte att lägga upp det. Ingen aning om varför men de gick helt enkelt inte.
 
Det jag försökte säga var iaf att jag hade grymt svårt att sova. Jag gick å la mig strax efter elva snåret och då kände jag att jag var trött. Men kunde jag sova för det?? NEJ. Jag testade att vända å vrida på mig en stund, funkade inte. Tog spikmattan å låg på den en stund, det fungerade inte heller. Så jag tog fram min korsordstidning å satte mig med den. (jag borde kolla i den idag å se alla fel jag gjorde om de blev nå fel). Men tillslut somnade jag efter ett tiden någon gång. Å sov tills jag vaknade av min själv ca 4 minuter i sju... Det är inte klokt att kroppen vaknar samma tid som den alltid gör oavsätt när jag lägger mig.
 
Någon som har tips hur man ska göra när man har svårt att sova?? 
 
// Puss och Kram Jasmine

IKSU

Om en stund blir det en sväng till IKSU (ett gym som finns här) för att gå på ett Bodybalance, för att träna bål och mage + balancen för stås. Liknar mycket en uppvärming vi hade på estet dans. Det är en blandning mellan pilates och yoga. 
 
Måste börja ta mig till IKSU mer nu, har blivit några veckor som varit hip som happ. Men blir nog tre pass denna vecka bara detta håller i sig :)
 
 
// puss och kram Jasmine 

Vampyrberättelser

YEY!!!!
Jag är nu klar med sommarkursen, "Vampyrberättelser från Dracula till Twilight" fick veta att jag var godkänd på sista momentet alldelse nyss. Så borde vara godkänd på hela kursen då jag har godkänt på alla moment :D
 
Så skönt att veta att man är klar med en till kurs, då kan man börja att bara fokusera på höstens kurs, alltså religionen. Tentan börjar närma sig (om ca 3 och en halv vecka). Finns inget att oroa sig för där, om man inte lyckas första gången så finns det helt klart omprov :P 
 
// Puss och Kram Jasmine

Bild vs Religion

Det är stor skillnad på de olika utbildningarna, den ena är i stort sätt bara praktisk medan den andra är teoretisk. Man känner att man måste studera mer kurslitteratur för att klara religionen än bilden. Bilden var mycke praktiska uppgifter, samtidigt som religionen går ut på att analysera texter. 
 
Jag som har bara pluggat bild i ett och ett halvt år känner att man glömt lite hur man studerar in rena texter. Men det kommer säkert gå bra. Bara viljan finns så :)
 
 
// Puss och Kram Jasmine

34-42 Disney

Den 34:e Disney filmen är Ringaren i Notre Dame, en film jag sätt ända sedan jag var liten, den är både sorgsen och rolig på sina platser. Man vet aldrig vad som ska hända. En film man borde se.
 
 

35 Hercules är en av de filmerna jag faktiskt inte har sätt hela tidigare, jag hade sätt serien som de hade på Disney kanalen ett tagn men inte hela Hercules filmen.
 
 

36 Mulan är så fin, handlar om Mulan som tar sin fars plats i det Kinesiska kriget. Hon har det inte lätt och när de får veta att hon är kvinna, så blir det inte lättare.
 
 

37 Tarzan, aningens lik Djungelboken, men Tarzan bor med apor och inte vargar. Den är intressant och spännande rakt igenom jag har sätt den alldeles för många gånger... Men det är helt toppen SE DEN!!
 
 

38 Fantasia 2000.  Bra musik, vackra "musikvideor" till de. Man får inte gå in med inställningen att detta kommer vara en vanlig film, med en handling rakt igenom utan detta är mer en musikfilm. 
 
 

39 Kejsarens nya stil. Denna såg jag faktiskt första gången på bio, med en vän till familjen. Jag fick biobiljett när jag fylde år och sedan fick jag bestämma vilken film jag och hon skulle gå på. Jag valde denna. Den är bra, men jag vet inte om jag skulle tycka den var bio värld idag.
 
 

40 Atlantis - En försvunnen värld är en ruskigt bra film jag gillar den kan se den flera gånger, har inte blivit läss på den än :) 
 
 

41 Lilo & Stitch söt, klok, gullig, spännande, bra, vad mer kan man säga om denna film. Man måste ha sätt den för att förstå hur bra den är.
 
 

42 Skattkammarplaneten gillar verkligen denna film, vackra färger bra musik å en härlig handling
 
 
// Puss och Kram filmgalningen Jasmine

Film!!!

Idag blev det film istället för att plugga, hjärnan var helt slut när jag skulle sätta mig å läsa massa sidor i boken, så jag bestämde mig för att sätta mig å se film med P istället :D
 
Det blev The Terminal super bra värd att se om man inte sätt den.
 
Och Skattkammarplaneten, en av Disney klassikerna. Jag vet jag har blivit kass att skriva vilka vi har sätt igen. Ska göra ett inlägg om de jag sätt hittills (av de jag inte skrivit)...
 
 
// Puss och Kram Jasmine

Skola

Det känns att skolan är igång igen. Man hinner inte göra lika mycket med P som man brukar. (Båda sitter på varsit rum å pluggar) Man sitter och läser lite smått i kurslitteratuern när man är hemma. Samt att man är på skolan å känner sig super seg när man kommer hem efter skolan. 
 
// Puss och Kram Jasmine

Jasminejassis

Film, musik, konst, utbildning och annat i min vardag.

RSS 2.0