32. Lejonkungen

Nummer 32 är Lejonkungen. När jag var liten såg jag en annan version av Lejonkungen, den hete bara Simba om jag inte missminner mig. Men Disneys lejonkungen är betydligt bättre. Men såg även den som liten. 
 
// Puss och Kram Jasmine

24 - 31

Från Micke och Molle till Aladdin. Jag har varlt att skriva ett långt inlägg om de resterande filmerna jag har kvar att skriva om fram dit jag och P är nu och ser Disney klassiker. Det tar lång tid att skriva ett å ett. 
 
Nummer 24 är Micke och Molle 
Gullig film som man såg när man var liten. Den bevisar att man kan vara vänner oavsett vem man är. Man behöver inte alls vara lika på något sätt. Bara man vill vara vänner så kan man det.
 
25. Taran och den magiska kitteln
En film jag verkligen aldrig sätt tidigare. 
Med hjälp av den magiska kitteln skulle den ondskefulle kungen, kunna utöka sin makt ytterligare, men den unga pojken Taran får med hjälp av ett magiskt svärd uppgiften att förhindra att kitteln kommer i hans ägo.
Bra film jag måste själv se den några gånger till för att kunna berätta mer om den.
 
26. Mästerdetektiven Basil Mus
Rolig film, lite Sherlock Holmes över den. Mysig familje film.
 
27.Oliver & gänget
En av mina favorit filmer när jag var yngre. Den är såå bra. Oliver Twist för ungre. Helt ärligt kan jag säga att jag ej sätt Oliver Twist. Men denna version av historien är bra. DU BORDE SE DEN OM DU INTE SÄTT DEN...
 
28. Den lilla sjöjungfrun
Jag kan ärligt säga att jag inte hade sätt klart hela denna film, men hade sätt början massa gånger innan jag såg den med P. Såg början varje gång jag var hos min farfar. Ariel litar alldeles för mycket på människor så Ursula kan lura Ariel till att om Ariel får bli människa får Ursula Ariels röst... Den är intressant och mycke mysig musik :D
 
29.Bernard och Bianca i Australien
Inte heller denna hade jag sätt hela. Men det är fortsättning på Bernard och Bianca. Den är bra. Vet inte riktigt vad jag ska skriva... Den handlar om en pojke som får en fjäder av en stor rovfågel. Men det är en jägare som vill skjuta denna fågel så han tar pojken som gisslan för att kunna skjuta fågeln.
 
30. Skönheten och Odjuret
Den är sååååå otroligt fin. Odjuret som egentligen är en kille som blir förvandlad för att han inte är snäll mot personer som har det svårt. Men Belle(skönheten) märker att han egentligen är en trevlig människa och försöker hjälpa honom att bli vänligare.
 
31. Aladdin
Denna film är också väldigt mysig och fin. Aladdin träffar Sultanens dotter Jasmine och blir förälskad han vill göra allt för att kunna få gifta sig med henne. Han går och letar i en grotta efter den saknade Lampan som anden bor i som man får tre önskningar från. Men hur går det?? Det får ni ta reda på i filmen... 
 
Nu har jag kommit ikapp med att skriva om filmerna ska försöka skriva direkt efter vi sätt en nästa gång ;)
 
// Puss och Kram Jasmine

23. Bernard och Bianca

 
23. Bernard och Bianca. När den vackra Bianca kommer in i rummet står som tiden stilla ingen vet vad de ska göra. De blir som stumma. Även vaktmästaren Bernard vet vad han ska göra. Men med lite hjälp av Bianca får de upp brevet ur flaskan där det står att den unga flickan Penny behöver hjälp. Bianca tar direkt på sig uppdraget att finna Penny och utser Bernard till sin partner i arbetet.
 
Lite rolig men endå ledsam historia, Penny har hela tiden hållt till fånga för att hitta en diamant. Men med lite hjälp av Bernard och Bianca så hittar hon diamanten och kommer fri. 
 
En film som är värd att se!!!
 
// Puss och Kram Jasmine

22. Filmen om Nalle Puh

Nummer 22 är Filmen om Nalle Puh... Hade aldrig sätt denna fantastiskt roliga film innan jag såg den någon gång i våras. Helt underbar! Den är gjord på så sätt att berättaren läser som ur boken om Nalle Puh, men Nalle Puh och hans vänner hjälper han och förklara genom att göra det han läser. Allt från att bara gå till en plats till att Tiger behöver hjälp att komma ner från ett träd och berättaren vinklar boken. Den är härlig på sitt vis. Om du inte sätt den SE de. Vist den kan verka lite fånig för att du är vuxen eller kanske ungdom. Men tänk att du är barn och ser den. 
 
// Puss och Kram Jasmine

21. Robin Hood

"Robin Hood jag vill ha"
 
Robin Hood helt klart en klassiker och inte mindre än Disneys 21 klassiker. Den handlar om Robin Hood som tar från de rika och ger till de fattiga. Han hjälper de fattiga att få tillbaka sitt liv.
Bra barnfilm, man ser delar av den på Julafton i Kalle och hans vänner.
 
Jag vet jag har blivit dåligare å dåligare att skriva om filmerna men jag har inte så mycket att säga om de alltid...
 
// Puss och Kram Jasmine

Aladdin

Aladdin säger i Disney filmen med samma namn.

"Jasmine ska gifta sig med en prins"

Så vart är min prins ;)

// Puss och Kram Jasmine

Vampyrer

Ja nu har man börjat tagit itu med sommarkurserna igen. Igår kollade man på de tre första avsnitten av True Blood. Nu sitter jag och kollar på Buffy The Vampire Slayer. Senare eller kanske imorgon blir det The Vampire Diaries.
 
Det har blivit lite skönlitteratur läst också inför uppgifterna så som En Vampyrsbekännelse och Gästspel Av Vampyr... Har även påbörjat Dracula av Bram Stoker, inget krav att jag läser klart den men bara för att ha läst den liksom. Klart vi ska läsa Twilight också, men den har jag läst så många gånger så skulle kunna bara skumma igenom den om jag vill... 
 
 
Nu ska jag fortsätta vara duktig och kolla..
 
// Puss och Kram Jasmine

Hej igen

Förlåt att jag inte uppdaterat på över en vecka. Men har haft så mycket att göra sedan jag kom hem från road tripen, gym, städning, träffa vänner, handla m.m. Men vet inte hur aktiv på bloggen jag kommer vara framöver tyvärr..
 
Har ni något ni vill att jag skriver om så säg det bättre att ni säger så jag vet om ni vill läsa eller om ni vill att jag helt slutar...
 
Roadtrip bilder kommer här nedan nu :D
 
 
Bilderna föreställer 1. Rastplatsen i Tönnebro 2. En grymt snygg bil jag frågade om jag fick fotografera.. 3. Vi Havet på Öland 4. Eketorps Borg även den på Öland. 5. Ölands södligaste fyr Långe Jan :D 6. Det stora Alvaret 7. Jonna min nalle jag gjorde på Build a bear i Malmö 8. Vid havet utanför GBG någonstans.. ;)
 
// Puss och kram Jasmine

Gbg

Idag åker jag mot Gbg för att stanna där över natten imorgon bär det av till Hofors och min släckt eller iaf delar av den. Efter det vidare till Ramsjö samt Umeå. //puss och kram Jasmine

Heeeeeeeej

Hej folket, nu är det så att jag är i Falkenberg och stannar här tills på onsdag. Roadtripen har tagit mig till Stockholm, Öland och Malmö tidigare men blogg.se's app har ej fungerat för ens nu. Så jag har valt att inte berätta för mycket om vad som hänt på resan för ens jag kommer hem och kan skriva det på datorn. Lite enklare och smidigare. //puss och kram Jasmine

Jasminejassis

Film, musik, konst, utbildning och annat i min vardag.

RSS 2.0