Plugg, plugg, plugg å åter plugg...

Ja, dagen har bestått mycket av plugg. Började med frukost, sedan plugg. Fortsattes med ett besök på ICA MAXI för att handla lite, lunch, sedan plugg. Fixa å äta middag, sedan plugg. Ja iaf har jag nu skrivit hälften av uppgiften som jag vill ha klar innan helgens slut. Vill inte ha något kvar tills när höstterminen börjar på måndag. Skulle vara skönt att kunna bara ha den kursen att arbeta med.
 
Morgondagen är uppdelad i
 
*Äta
*Promenad
*Plugg
*Äta
*Plugg
*Äta
*Ta det lugnt (om jag har hunnit klart med pluggandet annars mer plugg)...
 
Men just nu ska jag bara ta det lugnt
 
// Puss och Kram Jasmine

Bio!

Ikväll blir det bio :)
 
Men först måste man plugga innan man får göra något sådant roligt. Har skrivit lite på uppgiften jag började med igår, inte kommit så långt dock. Men får fortsätta på den i morgon kommer verkligen inte hinna skriva allt idag, den är lite för lång för det.
 
Det blir att se Magic Mike som jag å P ska se. Ett tips från mig som ser mycket bio film, gå på måndagar till torsdagar och skaffa ett rabattkort, man får gå på tre filmer till halva priset. Super bra :)
 
// Puss och kram Jasmine

Twilight vs The Vampire Diaries

Rubriken lyder Twilight vs The Vampire Diaries, det är det jag ska göra nu. Skriva skillnader och likheter mellan dessa. Det är den sista uppgiften i Vampyrberättelse kursen. Man får välja ämne själv utifrån romantik och socialskildring. Så jag tar de två jag gillar bäst och skriver om. 
 
Jag ska inte skriva allt för mycket idag då jag ska träffa Madeleine (länk till hennes blogg) idag. Länge sedan vi träffades, ska bli väldigt roligt att träffa henne igen :)
 
Men först börja skriva på uppgiften.
 
// Puss och Kram Jasmine

Tiden går.

För två år sedan idag så gick jag till Universitetet för första gången. Vi började på en fredag med information och registrering, vet inte varför just en fredag men så var det iaf. Insparkens/nollningens första dag var också samma kväll. Man hade iaf inte tråkigt första helgen här i Umeå.
 
Det känns som att det var igår man började på Universitetet. Men som sagt jag har nu pluggat två år, hunnit klart ett av mina två ämnen jag ska bli gymnasie lärare inom. Alltså jag är klar med bilden, kommer sakna lektionerna i lärarhuset. Jag får bekanta mig mer med ett annat hus nu när jag ska läsa religion istället. De sköna är att jag har en hel vecka till lov :D
 
 
// Puss och Kram Jasmine

Spikmattan

Hej igen folket. Nu år klockan snart 00:00 bara några minuter kvar. Denna dag har varit trevlig började med att jag såg lite på rederiet medan jag väntade på att P skulle vakna å vi skulle äta "lyx" frukost. Alltså en frukost som var lite mer än de vanliga flingorna med mjölk ;)

Det blev att vi åt frukosten i min säng medan vi såg den första delen av Harry Potter historien. Vi började alltså på vårt maraton, vi har inte avslutat det än men vi har sagt godnatt och ska fortsätta kolla imorgon.

Nu ligger jag på spikmattan som jag gjort de senaste dagarna innan jag somnat. Somnar betydligt lättare efter jag ledat en stund på den. Vet inte varför men har väll hunnit tänka på allt jag brukar göra innan jag somnar i vanliga fall.

Men nu ska jag stänga ner appen blogg.se. Men ni får sova gott så hörs vi banker imorgon.

Ni vet väll om att man kan ge mig tips och frågor via kommentarer under varje inlägg??

// puss och kram Jasmine

Sims 3

Jag tror jag har blivit en riktig sims nörd... Inte för att jag spelar varje dag men jag har listor över alla färdigheter simmarna kan ha, jag har lista över alla karriärer som finns. Som sagt lite nörd ;)
 
Godmorgon föresten. Idag blir det att äta gofrukost med P vid tio tiden sedan vet jag inte...
 
// Puss och kram Jasmine

Godkänd eller ej.

Oj några dagar sedan jag skrev igen. Men nu är jag glad :) Vardags mysteríum kursen är avslutad. Bara att invänta å se om man är godkänd eller ej... 
 
Så vad har jag kvar för att den andra sommarkursen ska vara slut... Jo sista uppgiften som ska vara ca 2000 ord, som jag inte ens har skrivit ett ord på. Det kommer antagligen gå rätt fort jag bara börjar. Men idag ska jag inte plugga någonting. Blir förmodligen en sväng till gymmet efter lunch (måste måste måste annars blir det ingen vana och man börjar skita i att gå dit)...
 
// Puss och kram Jasmine

Plugg

Idag består dagen mest utav att plugga. Börja skriva på en rapport som ska in i nästa vecka i helgen ska den helst bli klar men få se hur långt man hinner. Blir lite Sims spelande innan man sätter sig och ska börja tror jag...
 
// Puss och Kram Jasmine

Gym, promenad,simning

Måndags gym styrka armar/bål.
Tisdag promenad ca 60 minuter.
Onsdag gym styrka ben.
Tordag promenad fram och tillbaka till stan ca 80 min
Fredag simning 1000 meter (1km)
 
Kan ni förstå att jag är lite trött i kroppen idag (fredag)?? :P
Trött i kroppen men något måste göras för att ändra sina dåliga vanor till något bra.
 
Men nu blir det sims å ta det lugnt så man orkar plugga å promenad imorgon...
 
Puss och Kram Jasmine

Sims 3

Nu har jag suttit och spelat Sims 3 en stund (ca 3-4 timmar eller något)... Men jag gillar mest att bygga husen å sedan bara lämna allt å börja på ett nytt hus. Det tar sin lilla stund att bygga men det är kul :) 
Övrigt idag har jag varit på en föreläsning, inte allt för intressant men ändå lite... Var en sväng ner till stan och handlade en pärm och lite skrivmaterial till ritningar och anteckningar till Sims :)
 
Men nu ska jag bara slappa framför datorn. Imorgon blir en lång dag på Universitetet.
 
// Puss och Kram Jasmine

Toy story Marathon

Nu kör man ett lite mindre Marathon.. Alltså film marathon. Just nu är det Toy story, har hunnit se den första så är inne på den andre nu. Men om en stund den tredje de har gjort, de är ju inte allt för långa dessa Disney Pixar filmer...
 
// Puss och Kram Jasmine

Sommarkurs...

Idag händer inte allt för mycket, vi har börjat vår sommarkurs på campus igen. Den var som tur bara på förmiddagen idag, skulle antagligen somnat om jag skulle lyssnat någon timme till. Men detta är väll för att man är ovan att sitta tyst och lyssna nu igen... Dock är man snart inne i det igen också.
 
Om en liten stund ska man dra till IKSU för lite styrke träning, ben/mage/rygg ska få arbeta idag. Körde armar/mage/rygg i måndags så blir ben idag... Efter gymmet blir det inte så mycket mer än att sätta sig å spela lite sims tror jag, eller sätta sig å skriva lite på sista uppgiften i Vampyrberättelse kursen.
 
// Puss och Kram Jasmine

Jaha

Ja jag vet att jag varit URDÅLIG på att skriva i bloggen, men har inte så mycket att säga. Vist jag skulle kunna berätta exakt vad jag gjort på dagarna, så som att gå på gymmet, ta promenad, äta m.m. Men är det verkligen det ni vill höra? Vill ni inte höra när jag gjort något roligt, spännande eller bara förjävligt dumt??
 
Men i alla fall. Jag har några bilder jag ska visa er. På min nya bokhylla/tvbänk, regnbåge jag såg för några veckor sedan. Kanske blir någon mer bild de märks nedanför...
 
 
Ge mig gärna förslag på vad jag kan skriva i bloggen. Det kommer fler inlägg om Disney... Inte riktigt klar med att se alla än ;)
 
// Puss och kram Jasmine

33. Pocahontas

Pocahontas var nästa film i ordningen. Såg den igår. Den påminner så mycket om min barndom, jag såg ofta på denna film. Jag var en dag utklädd till Pocahontas på skolan kommer nu inte ihåg varför, men min mor hade sytt klänningen jag hade på mig. Minns att flera frågade vart jag fått tag på den. Pocahontas handlar om Pocahontas som träffar engelsmannen John Smith och blir förälskad. Man skulle kunna dra kopplingar till 2000-talets Avatar. Det bygger lite på samma historia men inte ändå lika.
Om du inte sätt den så måste du se den NU!!! Kura upp dig i soffan/sängen med lite frukt(eller annat gott) och njut. Jag hade en skål med äpple och några få röda druvor i.
 
// Puss och Kram Jasmine

Jasminejassis

Film, musik, konst, utbildning och annat i min vardag.

RSS 2.0