Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

Mina mål, drömmar och önskningar är.

 

*Åka till Australien

*Att gå klart lärarutbildningen

*Få ett jobb

*Resa utomlands oftare

*Dansa balett, modernt igen

 

Jag kommer inte på mer för tillfället. Får även ursäkta att jag inte var in på bloggen och skrev detta inlägg igår, men jag är hos mina föräldrar och vi har inte allt för bra internet hela tiden.

 

// Puss och Kram Jasmine

 

Dag 3 – Min favorit årstid och varför.

Min favorit årstid måste faktiskt vara sommaren, för att det är varmt. Man kan gå i linne vilket är mitt favourit plagg. Och man behöver inte frysa. Vist kan säga att jag har problem att somna sommar tid men det får vara när man mår så bra annars. :)

 

Har ett lite segt internet just nu så jag kan vara lite frånvarande med mitt skrivande på bloggen, ni får ursäkta det.

 

// Puss och Kram Jasmine

Svar på frågor.

För någon dag sedan så gjorde jag ett inlägg om att man fick ställa frågor till mig. Har inte fått så många men kommer ändå besvara på de nu... Kommer även besvara en fråga jag fick en annan gång jag gjorde ett likadant inlägg som jag tog bort...

 

Varför tänker man så mycket på natten?

Bra fråga faktiskt, men jag tror jag tänker på mycket på natten då det inte är något annat som stör. Ingen dator som är på, ingen musik, ingen annan person är i närheten. Man tänker på allt som hänt, när det blir lugnt.


Vilket är ditt favoritväder?

Helt klart sol, jag är en sol person. Utansolen skulle jag nog dö, men ett riktigt härligt regnväder mitt i sommaren är också härligt


Vad skulle du vilja ändra på i världen?

Jag skulle vilja att alla människor i världen var snälla, inga krig inget som kan göra människor ont.

 

Nu till frågan jag fick förra frågestunden, den var något liknande denna. Vill du inte gå ner i vikt?

Både ja och nej. Jag mår bra som jag är nu, men jag vill bli smalare. Men jag kommer aldrig tillåta mig själv att bli pinsmal, det är inte jag. Det ända problemet till varför jag ser ut som jag gör är att jag älskar sötsaker, jag går på gymmet, men vikten håller sig stadigt. Men det går nu åt rätt håll. Jag gick tre år dans estet jag såg likadan ut den dagen jag började som jag slutade pga mitt socker beroende. Jag arbetar bort det, men man kan inte bara sluta med det pang. Det är omöjligt. Nu försöker jag hålla mig till sötsaker en gång i veckan, men har blivit mer denna vecka... Alltså helt klart vill jag gå ner i vikt, eller ner i vikt ner i fett massa är det väll. Muskler väger mer än fett... Glöm inte bort det alla som tränar för att bli smal...

 

Jag är stålt över mig själv, jag är mig själv och kommer alltid vara mig själv.

 

// Puss och kram Jasmine

Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.

Det personen jag vill träffa just nu är Sofie helt klart. Det är inte länge sedan vi sågs nu, men att bara prata med dig är så lätt. Du verkar förstå mig...

 

Bild på mig och Sofie våren 2010 inför mitt projektarbete.

 

// Puss och Kram Jasmine

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.

Oj tio fakta om mig...

 

1. Jag gick estetiska programmet dans

2. Jag tecknar/skissar hellre än att använda färg inom konstensvärld.

3. Jag har två bröder

4. Jag har inte så många riktigt bra vänner, är de kanske 3 stycken.

5. Jag bor i studentkorridor.

6. Jag flyttade hemifrån som 16 åring.

7. Jag har en fotovägg, ovanför databordet.

8. Jag hade 16 MVG, 12 VG och 1 G när jag gick ut gymnasiet (inte för att skryta, men jag är riktigt stolt för det)

9. Jag pluggar till lärare inom bildämnet.

10. Jag lyssnar ofta på musik när jag är själv.

 

Detta är en av de svåraste sakerna, berätta saker om sig själv, utan att säga något dumt, eller säga något som man inte vill berätta för hela världen.

 

// Puss och kram Jasmine

Dag för dag??

Jag har länge velat göra en till dag för dag lista, så här kommer en lite annan.

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – En bild på mina/mitt syskon.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.

Bilåkning

Imorgon blir det att sitta och köra bil hela eftermiddagen eller P ska också köra en sväng. Tror hon skulle köra den första biten. Vi ska hem till mina föräldrar och hälsa på. Så min pärla ska få ta en lång tur igen. Å med min pärla menar jag min super gulliga lilla Peugot ;) Det ni vet inte om jag nämt att jag har en bil också nu... Men det har jag.

 

Glöm inte bort att göra en kommentar med en fråga på frågestunds inlägget, har tyvärr inga frågor där än, jag svarar på allt.

 

// Puss och Kram Jasmine

Träning

Igår var jag och P på ett gruppträningspass på IKSU. Det var kondition och styrka i ett så att säga. Det var roligt och jobbigt som träningspass ska vara enligt mig. Men idag vaknar jag, tycker allt är som vanligt. Dock när jag kliver upp känner jag som något som stramar i ryggen, å i skulderblanden. Alltså jag har träningsverk i från svanken och upp till skulderbladen, har som tur är inte så mycket träningsverk där emellan men ändå lite. Skönt till en viss del med träningsverk. Den i svanken har jag aldrig haft så vitt jag kan minnas så något nytt också ska det vara ;)

 

Jag kan ju säga att jag var jätte slut i kroppen efter träningspasset också.

 

Puss och Kram Jasmine

Frågestund

 

Vi försöker igen.

Fråga vad ni vill. 


// Puss och kram Jasmine

UB

Då sitter man på universitets biblioteket och ska försöka skriva något till den vetenskapliga bearbetningen. Ska gärna ha skrivit 3-4 sidor innan imorgon. Men har inte skrivit mer än ca en A4 nu ;) så får se hur det går idag, kanske skriver massa idag. Som sagt får se hur det går. Kan gå bra eller dåligt :P

 

// Puss och kram Jasmine

Varför...

Varför?? Går det inte som jag vill nu? Jag skulle tycka det var toppen om all litteratur jag skulle vilja ha till mitt arbete fanns i pdf form. Eller att allt iaf fanns på Univetsitetsbiblioteket iaf. Men nej då. Det finns inte :( Det vill inte som mig. Jag skulle vilja skriva klart så fort som möjligt iaf med all litteratur. Men blir en promenad till biblioteket imorgon för att hämta/läsa det jag hittat som finns där...

 

Nä nu måste jag väll återgå till detta annars hinner jag inte med allt jag ska hinna med.

 

// Puss och Kram Jasmine

Snö??

Måste vi få mer snö nu??? Jag börjar bli less på snön nu... Kan det inte bli riktig vår/sommar så man kan gå i linnen och visa tatueringen för en gångs skull?

Jag vill ju kunna visa min tattoo... Sällan man tänker på att den finns när det är vinter och man måste nästan ha t-shirt eller till och med långärmad.

 

// Puss och Kram Jasmine

...

Ja, då har det snart gått en vecka igen... Eller iaf en skolvecka, har självstudier imorgon så har istortsätt helg redan. Men kommer att bli plugg imorgon annars hinner jag nog inte med det jag ska...

 

För någon timme sedan satt jag på IKSUs sida och undrade när jag skulle ta ett konditionspass. Jag ville gå på ett bodycombat pass. Så ca en timme senare står jag i träningsrummet och håller på att sparka och slås i luften. Rolig träning som man kan göra på sin egen nivå. :) Ett pass jag rekomenderar om man vill börja träna pass på gym, som jag förstått det finns det på flera olika gym, inte bara på IKSU.

 

// Puss och Kram Jasmine

:)

Som mina läsare nog märker försöker jag att skriva iaf ett inlägg om dagen för att få någon form av bloggskrivande igen. Idag har jag varit på Universitetet och fått lite information om uppgiften vi kommer att arbeta med under några veckor. Jag ska för första gången i mitt liv göra en vetenskaplig bearbetning... HJÄLP!!! Det måste låta som att jag vet vad jag pratar om, måste vara vetenskapligt grundat. Jag som älskar sådan kallad "ordbajs" då man bara kan skriva vad man tycker och tänker själv. Men det kommer nog gå bra :) Bara jag tar ett steg i taget så jag inte tar alla på engång ;)

 

Nu ska jag ta och försöka skriva bakrunden och mitt syfte med den vetenskapligt grundade texten jag ska skriva. Sedan ska jag till Hannah (länk till hennes blogg) och prata lite strunt och äta middag. Dock äter vi olika middag, men jag anser att man kan göra så om man känner för det å man är som jag som har matlådor :) Alltså ska jag återgå till mitt pluggande nu...

 

// Puss och kram Jasmine

Seriöst

Det är den 18 april och vi har ca 1 dm nysnö ute. Det började snöa igår eftermiddag/kväll och har snöat hela natten tror jag... Ser ut som att de fortsatt att snöa en del :( Jag är less på vintern vill ha tillbaka sommaren NU!!!

Fotot är taget och redigerat av mig för någott år sedan.

 

Puss och Kram Jasmine

IKSU

Ja, idag vaknade man tidigt för att hinna tvätta och gå till IKSU innan klockan han bli så mycket. Blev styrka mestadels. Lite kondition som uppvärmning. Men styrka för ben, armar, bål/mage, rygg. Får se hur mycke träningsverk man har imorgon.

Anser att viss träningsverk är skönt, men inte när det är överallt eller är i benen, det är bara jobbigt. Går ju knappt att komma upp från sängen ;)

 

// Puss och Kram Jasmine

Pottermore

Hej till alla mina läsare som är Harry Potter fans så kan jag rekomendera sidan Pottermore.com som författaren J.K Rowling har skapat för de som gillar Harry Potter. Jag är medlem i gryffindor och har inte än lyckats med trolldryckes konsten så bra som jag skulle vilja, men de blir väll bättre och bättre för vardag som går.
// Puss och Kram Jasmine

De Utvalda

Här kommer ett boktips från mig De utvalda, bok 1, tankeläsaren. En helt fantastisk bok för den som gillar fantasy då den handlar om Katsa som är "särling" och hon har en speciell gåva som alla "särlingar" har. Man får följa hennes resa genom de sju kungadömmena.
// Puss och Kram Jasmine

Frukt och bär

Jag har sagt flertalet gånger i mina dagar att jag ska sluta äta godis, men det har ju gått som de gått. Nu har jag sagt det igen, men denna gång har jag lovat mig själv att jag får äta LITE godis en gång på helgen om det skulle falla mig på. Så idag så sitter jag här, chokladsugen och allt. Jag tog en promendad i det soliga vädret till Ica och köpte mig ett äpple och lite frysta hallon. Så det blev mitt mellanmål såhär på måndagseftermiddagen. Dock får de väll inte bli allt för mycket fruktsocker heller. Men just nu unnar jag mig detta...

 

Puss och kram Jasmine

 

Ps. jag ska bli bättre att skriva i bloggen, haft annat för mig ett tag nu.

Jasminejassis

Film, musik, konst, utbildning och annat i min vardag.

RSS 2.0