Sommar?

 

Är det inte sommar då man kan gå ute runt 18-19 tiden med linne och byxor som räcker till knäna?? Enligt mig är det, sommar då. För isåfall är det sommar nu :) Gick för typ en och en halv timme sedan ute klädd i linne och halv korta byxor :) Helt fantastiskt. Vill att det håller i sig såhär nu snälla.

Sommaren blir verkligen inte vad jag hade tänkt att den skulle bli för några veckor sedan. Tanken var ett tag att skaffa sommarjobb i Stockholm, men nu blir det inte så. Då jag och Anton har gemensamt tagit beslutet att bara vara vänner. För att hitta sig själv och varandra. Så nu blir sommaren istället att jobba i Ramsjö och fara till Falkenberg i alla fall. Troligtvis kommer jag vistas lite i Sundsvall, Ljusdal ev Stockholm. Förhoppningsvis en resa utomlands någon gång under sommaren :D

Nu ska jag ta det lugnt och försöka få bort min förkylning.

 

// Puss och kram Jasmine

Less

Det ända jag är less på är mig själv då jag är sååååååå glömsk med att lägga upp nya inlägg jag har inte änns börjat med foto uppläggningen jag lovade för flera veckor sedan. Men det beror på att jag måste fixa en bild på en vän, som kommer vara den första bilden. Så ni får tyvärr vänta lite till innan ni får se dessa bilder som jag ska lägga upp.

Vet ej vad jag ska skriva i detta inlägg ska väll försöka bli bättre på att uppdatera min blogg, kommer fixa en ny header med någon bild som jag tog på the studio med några vänner för någon vecka sedan. Men det blir först när jag inte har så mycket i skolan.

Nu måste jag tyvärr fortsätta skriva på min essä som skall in på måndag. (jag har börjat skrivigt skall typ jämt hatar det ordet själv, men blir så när man börjar lärar tänket och ser skall i läroplanen :P)

Puss och Kram den slarviga Jasmine

Jasminejassis

Film, musik, konst, utbildning och annat i min vardag.

RSS 2.0