Drink

Ett tag hade jag tanken på att skriva in drink recept i bloggen också, men kom aldrig till skott med det. Så jag börjar nu ist :P Och en till tanke är att jag ska skriva ett alternativ om man skulle vilja ha drinken alkoholsfri

Bilden tagen från google.

Mojito

4 del(4cl) ljus rom

1 knippe mynta

½ lime i klyftor

1 del(1cl) sockerlag

Sodavatten

Serveras i ett högt glas, med krossad is.

Lägg i mynta, lime och socker lag i glaset muddla, häll på rom och den krossade isen rör om. Sedan fyll på med sodavatten och garnera med myntakrona.

Om du vill ha denna drink alkoholsfri tar du bara bort rom. Det blir en god och lite syrlig drink :)

// Puss och Kram Jasmine

Sten/grus

Asså, måste berätta detta. Jag lägger mig i sängen när jag kommer hem, när jag reser mig upp är det fullt av sten/grus i sängen. Har ingen aning först vart det kommer ifrån. Men efter lite efter lite "forskning" så listar jag ut det. Jag hade idag vikt upp byxbenen på jeansen för att de är aningen för långa och i vecket hade det samlats små stenar och grus :P Så när jag lägger mig i sängen far allt ut. Det var inte det lättaste att fåbort utan att hälla ner allt på golvet kan jag ju säga...

 

Idag har jag varit på näst sista dagen av praktiken, lite tråkigt att jag inte kommer hinna se alls resultat på bild uppgiften jag och J gav eleverna på kultur historian. Men så är det när det är praktik. Föresten gick lektionen jag höll idag bra, jag lyckades :) Men som sagt man måste ha motgångar för att kunna förbättra sig (det gick inte lika bra förra veckan).

Nu kanske man ska ta och varva ner lite till någon av filmerna jag lånade idag av P. Lånade "Mästerdetektiven Basil mus" och "Ringaren i Nortre Dame".

// Puss och Kram Jasmine

Today

Idag vaknade jag vid strax innan 8, gick upp slängde en tvätt i maskinen och tänkte börja med en av de två rapporterna till VFUn, men kollade först när de skulle in. Det är alltså nästan två veckor kvar och då bestämde jag mig för att skippa att skriva de denna vecka och göra det nästa vecka :) Orkar inte behöva tänka på lektionen som vi ska hålla imorgon och VFU rapport samtidigt.

Nu sitter jag och inte gör ett dugg istället ska börja läsa på om romantiken så jag kan fixa en liten powerpoint till lektionen som vi ska hålla imorgon :)

Nu försöker jag att bli bättre på att uppdatera min blogg. Har skrivigt nu i ca 3 dagar på rad. Hade tänkt göra ett inlägg varje dag jag är in på internet och jag är ju inne varje dag så. Tror dock att det inte kommer bli några inlägg i helgen då jag är i Stockholm, men vi får se hur det blir.

Tanken med bloggen från början var att spegla min väg till danslärarutbildningen, men började inte där. Så nu får det bli att den speglar min vardag, men med inslag av lite musik, film, konst och lite annat smått och gott.

Något speciellt du vill läsa om i bloggen? Kommentera då detta inlägg.

// Puss och kram Jasmine

Utsikt

Måste bara nämna den fantstiska utsikten som man har när man är hemma hos Anton :)

Det är så vackert, när man kommer ut på terrassen möts man av denna vackra utsikt :) Åker dit ner på fredag igen längtar så. Saknar dig Anton (K)

// Puss och Kram Jasmine

Naken?

Idag kändes det nästan som om jag var lite naken, när jag gick ut genom porten påväg mot bussen. Listade då ut att jag inte hade några smycken på mig. Jag klär alltid på mig min klocka, hälsinge-ringen, halsbandet och örhängena innan jag gå ut oftas även om jag bara ska till Ica eller någon annan plats. Men jag glömde bort det helt idag. Jag har ett vänskapsarmband runt höger handled som jag knöt dit i lördags, men det hjälpte inte. Att man kan känna sig så naken om man inte har sina vanliga smycken på sig en dag. Dock hade jag mina två örhängen i det högra örat som jag aldrig tar ut och de två helix örhängena i det vänsta örat.

Smyckena jag använder dagligen.

Dock kanske inte den bästa bilden, men de smyckena jag dagligen har på mig.

Vänskapsarmbandet som jag nu har.

Någon mer än jag som känner mig naken utan smyckena på sig?

// Puss och Kram Jasmine

dagen

Gårdagen var väligt rolig, började med en lugnt morgon satt vid datorn hela dagen kan jag ju bara säga. Kom inte ifrån den förens ca 30 min innan jag skulle vara hemma hos P för att börja speldagen/kvällen. Det var väldigt roligt att vi fick ihop så många människor som ville vara med (Om du vill vara med på nästa speldag/kväll är det bara att säga till). Senare på kvällen var det dags för utgång och jag köpte tidigare på dagen någon drink mix på Ica för att ha någon alkohol att dricka. Men denna smakade inte alls bra, bara socker och konstgjort på något sätt. När vi väll kommer ut till krogen blir det en Smirenhof ice och en öl plus shoten som en i sälskapet bjöd på. Tyvärr var det inte så mycket fart så jag gick hem tidigare än de andra.

 

Idag har det inte hänt så mycket, internet och sedan varit med P. Kollade på en lite underlig men ändå okey film "Waitress". Nu ska jag läsa på lite om romantiken inom konsthistorian och se om jag lär mig något bra :P

 

// Puss och kram Jasmine

Speldag

Idag är det speldag/kväll med ev utgång :)

Ska bli så kul att spela brädspel och kortspel med en hög vänner och förhoppningsvis vinner man väll någon omgång :P

 

// Puss och Kram Jasmine

Läääänge sedan

Shit nu var det super länge sedan jag skrev. 1 Mars var mitt förra inlägg. Det känns som om jag har gjort en massa sedan dess och det har jag verkligen gjort. Detta inlägg kommer inte innehålla en låååång förklaring över vad jag gjort dessa veckor utan jag ska prata lite om bio filmen jag var och såg idag :D

 

Jag såg idag filmen "I am number four" en väldigt bra film om man gillar Sci-fi, action och thriller. Den är riktgit spännande rakt igenom. Jag rekommenderar den verkligen till de som tänkt se den :) Skulle ångrat om jag inte gått och sätt den idag. En riktigt bio värd film :)

 

Jag ska verkligen bli bättre på att göra inlägg från och med nu. Jag sitter vid datorn flera timmar om dagen men går inte in på bloggen och skriver en rad ändå det är helt sjukt. Men ändringar på det från och med nu :P

 

// Puss och Kram Jasmine

Helgen/dagen.

Får än en gång säga förlåt. Jag är super dålig att skriva i bloggen, är in flera gånger i veckan och börjar skriva, men jag skriver inte klart och lägger upp det utan bara slutar.

Kan ju börja berätta att jag köpt ett Nintendo Wii, fick då med en Balance bräda, wii fit plus och wii sport. Och det som är läckrast av allt är att allt är svart :D

I helgen var jag på speldag/kväll. Där vi bara spelade bräd och kort spel väldigt roligt hade vi :) Blev pizza till middag.

Igår så var jag och firade P på hennes födelsedag :D Grattis igen gumman :)

Idag blev det plugga lite, spela lite Wii, tvätta, var också till stan med P :D

// Puss och Kram Jasmine

Jasminejassis

Film, musik, konst, utbildning och annat i min vardag.

RSS 2.0