Timrå

Då har man varit på skolan en vecka...
Första dagen så var jag på ettornas upprop för jag är kamratstödjare och vi skulle visa oss. Vi hade lime gröna tröjor där det stod VÄN! Inte så snygg kan jag ju säga...
Andra dagen så var det upptakts dag, alla esteter var ute i vivstatjärn och hade roligt. Vi blev indelade i grupper å vi skulle bygga sandslott gruppen jag var med i vann, men kan inte förstå hur för en annans grupp var mycke snyggare och de hade en bättre idé bakom den.
Onsdagen så hade vi två timmar dans men det blev inge dans vi pratade om klassresan till Stockholm.
Torsdag första danslektionen med Sandra det var kul. Sen hade vi två timmar produktion också vi bara pratade.
Fredag två timmar dans med Sandra vi har börjat lite på en modern koreografi :)

Vilken tränings verk i armar och mage man hade efter danslektionen på fredag, jag hade lite dans med ettorna som hade esv också då gjorde vi armhävningar och situps det hade vi redan gjort på dansen också...

Vad har jag gjort på kvällarna då varit hos Sofie, hos Anna och ännu mera Sofie :) Igår kväll var jag också hos Sofie och hade skoj Marcha var också där :)

Vi fick också en lite rolig fylla i bok på skolan också drömstart den ska man fylla i massor av uppgifter svårt att komma på vad man har för drömmar men jätte roligt, så om du ser den någonstans köp den... Den är bra för så börjar man även drömma å man ska alltid ha drömmar kom ihåg det. "Dröm om ditt liv så som DU själv vill leva det".

Håller på att göra en dans till låtarna Amaranth med Nightwish och slow changes med oliver shanti and friends.

Nu ska jag vara social med Sofie. Sedan ska jag träna lite tror jag...

Jasminejassis

Film, musik, konst, utbildning och annat i min vardag.

RSS 2.0